Β. Κελλάρης: «Οι δεσμεύσεις Τατούλη μας ικανοποιούν! Εκφράζω τις επιφυλάξεις μου για την στάση του εισαγγελέα…»

0



Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην korinthiannews.gr ο πρόεδρος του ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ κ. Β. Κελλάρης, αναφέρεται στις εξελίξεις σχετικά με την καύση σκουπιδιών στην περιοχή του Λεχαίου. Επίσης, αναφέρει τις δεσμεύσεις που είχε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλη, καθώς θίγει και ένα σοβαρό ερώτημα σχετικά με τον εισαγγελέα Κορίνθου.
Οι δηλώσεις του κ. Κελλάρη είναι οι εξής: «Σήμερα 22/02/2012 από το γραφείο του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη μας δηλώθηκαν τα παρακάτω:
1) Στις 9:09 π.μ. με εντολή του Περιφερειάρχη οι τρεις αρμόδιες επιτροπές επισκέφθηκαν τον φλεγόμενο ΧΑΔΑ Λεχαίου για αυτοψία.
2) Ενημερώθηκε ο δήμαρχος Κορίνθου ότι εντός 5 ημερών θα πρέπει να ενημερώσει τον Περιφερειάρχη τι ακριβώς συνέβη, διαφορετικά θα ενεργοποιηθεί αυτομάτως το πρόστιμο των 100.000 ευρώ που του έχει επιβληθεί.
3) Δήλωσε ρητά και ξεκάθαρα ότι δεν θα υπάρξει άλλη παράταση για τις ΧΑΔΑ και
4) Για να διευκολύνει τον Δήμο Κορίνθου να προλάβει την προθεσμία θα του ζητήσει να τοποθετήσει τον δεματοποιητή ο οποίος θα λειτουργήσει μέχρι τις 30 Μαΐου 2012, όπως μας δηλώθηκε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ. Ημερομηνία από την οποία τρέχουν τα πρόστιμα της Ε.Ε..
Αυτή η ξεκάθαρη θέση του Περιφερειάρχη μας ικανοποιεί.
Θέλω επίσης να προσθέσω ότι έφτασαν στα αυτιά μου πληροφορίες που θέλουν τον αρμόδιο εισαγγελέα Κορίνθου να έχει δηλώσει ότι: «Δεν θα ασχοληθώ με το θέμα του τοξικού νέφους στο Λέχαιο». ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν και προϊστάμενες υπηρεσίες. Εδώ μιλάμε για έγκλημα εκ προμελέτης της δημοσίας υγείας ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 23, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β. Κελλάρης: «Οι δεσμεύσεις Τατούλη μας ικανοποιούν! Εκφράζω τις επιφυλάξεις μου για την στάση του εισαγγελέα…»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator