Δάκρυσε η Ελλάδα (απ’τα γέλια)

0Διαβάζω εδώ τον απολογισμό του Πέτρου Κωστόπουλου για το…φαλιμέντο της ΙΜΑΚΟ και συγκρατώ μετά βίας τα δάκρυα μου.
Από τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να αποδείξει κάτι διαφορετικό, δεν έχουμε παρά να συμμετάσχουμε στον πόνο του γνωστού εκδότη.
Κι αν εμείς μπορούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία ως μη καλεσμένοι στο…μεγάλο party, ελπίζω η είδηση να μην συγκλονίσει ανθρώπους όπως ο Κώστας Λαλιώτης όταν θα διαβάσουν τη φράση «όχι δεν μας βοήθησε το ΠΑΣΟΚ όπως διατείνονται κάποιοι κρετίνοι εδώ και χρόνια».
Στη χώρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι τόσοι και τόσοι, ποιος θα μπορούσε να προσάψει το παραμικρό στον αγιογράφο τους;
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 22, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δάκρυσε η Ελλάδα (απ’τα γέλια)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator