ΔΕΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ: «Οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν να πάρουμε τα ηνία της ανάπτυξης της Πελοποννήσου» - ΒΙΝΤΕΟ

0Στο κέντρο της Κορίνθου βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο», συνάντησε τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους σε ιδιαίτερα οικείο και φιλικό κλίμα.

Οι πολίτες της Κορίνθου εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην προσπάθεια του Γιώργου Δέδε, ευχόμενοι τη νίκη στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές.

Οι συμπολίτες μου πάντα με υποδέχονται με αγάπη δήλωσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Συμπατριώτης μας, Γιώργος Δέδες.

Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά: «οι πολίτες της Κορινθίας θα μας εμπιστευθούν να πάρουμε εμείς στα χέρια μας τα ηνία της ανάπτυξης της Πελοποννήσου και θα μας εμπιστευθούν να ανοίξουμε Νέους Δρόμους για το μέλλον τους και την προοπτική τους».

Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ: «Οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν να πάρουμε τα ηνία της ανάπτυξης της Πελοποννήσου» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator