ΚΙΑΤΟ: "Σπύρο γερά... μας έκανες Μοσιά" !!!

1Στους τοίχους πάντα γράφονταν οι μεγαλύτερες αλήθειες !!!

Το σύνθημα που είδαμε σήμερα γραμμένο σε δρόμο προς τον οικισμό "Κοκκινιά" στο Κάτω Διμηνιό έχει όλη την αλήθεια σε πέντε λέξεις: "Σπύρο γερά μας έκανες Μοσιά".

Το έχουμε γράψει και εμείς εδώ... η Δημοτική Αρχή του Σταματόπουλου αντί να αναπτύξει τα χωριά, "χωριάτεψε" την πόλη και τη γύρω περιοχή !!!

Μπράβο στο συντάκτη για την έμπνευση:


Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2019

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: "Σπύρο γερά... μας έκανες Μοσιά" !!!"
Unknown είπε...

Υπάρχει ένα φαινόμενο απαξίωσης από τον Δήμαρχο, τους 3 Αντιδημάρχους έργων που έχουν περάσει και ένα προϊστάμενο επί των έργων.Από το 2005 στην οδό Δ.Κωστούρου στο Κάτω Διμηνιό, ανοίχθηκε αυλάκι για να περάσει η ΔΕΥΑΣ τους σωλήνες νερού για υδροδότηση των κατοίκων. Από τότε μέχρι σήμερα αυτό το αυλάκι δεν έχει ασφαλτοστρωθεί. Αποτέλεσμα, τα αγριόχορτα να είναι από μισό έως ένα μέτρο ύψος και να κλείνουν ένα κομμάτι του δρόμου. Παρά τις προφορικές και έγγραφες αιτήσεις μου, δεν έχω πάρει παρά μόνο υποσχέσεις και παραπομπές από τον ένα Αντιδήμαρχο στον άλλον. Αυτό που μένει πλέον είναι να πάω με πανώ απέναντι από το Δημαρχείο και να μοιράζω τρικάκια με το ιστορικό. Και νά είσαστε σίγουροι ότι θα το κάνω.


15 Απριλίου 2019 στις 7:38 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator