Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ο Χρήστος Καρσιώτης στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε

0



Καρσιώτης Χρήστος
Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής-Προπονητής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

Ο Χρήστος Καρσιώτης είναι προπονητής των «ΑΜΑΖΟΝΩΝ» Κορινθίας. Γεννήθηκε στα Αθίκια. Είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με πολυετή καριέρα στα εθνικά πρωταθλήματα. Η αγάπη του για τη «στρογγυλή θεά» φάνηκε νωρίς και ξεκίνησε τον αθλητισμό από τον Ερασιτεχνικό Σύλλογο του «ΗΡΑΚΛΗ ΛΕΧΑΙΟΥ» το 1966. Ακολούθως, το 1967 μετεγγράφηκε στον «ΠΑΓΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ» και το 1969 υπέγραψε στην «ΚΟΡΙΝΘΟ» (τότε ΑΠΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ), τη μεγάλη ομάδα του Νομού που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική. Ο κύκλος της καριέρας του είχε ένα χρώμα: Αυτό της ομάδας της Κορίνθου, αφού την υπηρέτησε σχεδόν σε όλη του την καριέρα (επί 16 χρόνια) με ένα διάλειμμα το 1975, που αγωνίστηκε στο Τορόντο του Καναδά με την ομάδα «ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΡΟΝΤΟΥ». Αγωνίστηκε και συνετέλεσε στην άνοδο της ομάδας της Κορίνθου στην Α’ Εθνική την τριετία 1979-1982. Πέρασε δικαιωματικά στο πάνθεον του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ξεπέρασε τις 500 συμμετοχές σε Α’ και Β’ κατηγορία και έχει την τιμή να ανήκει στους 300 κορυφαίους των ελληνικών γηπέδων. Ολοκλήρωσε την καριέρα του το 1987 στον «ΗΡΑΚΛΗ ΛΕΧΑΙΟΥ», εκεί από όπου ξεκίνησε. Στη συνέχεια, δεν άφησε τα γήπεδα, αλλά εργάστηκε ως τεχνικός (προπονητής) τοπικών ομάδων της Κορινθίας και της Πελοποννήσου. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και το αθλητικό του ένστικτο, τον οδήγησαν να υπηρετήσει από ένα νέο μετερίζι, το γυναικείο ποδόσφαιρο. Έτσι, με πείσμα και πάθος δραστηριοποίησε το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Κορινθία, ασχολούμενος μια πενταετία με τις ομάδες «ΑΜΑΖΟΝΕΣ» και «ΆΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ», οδηγώντας αυτές στη Β’ Εθνική κατηγορία. Σήμερα, είναι προπονητής των «ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ». Όμως, δεν σταμάτησε εκεί και από το 2018 δημιουργεί στον πιο δύσκολο τομέα και ιδρύει τις αθλητικές ακαδημίες των «ΑΜΑΖΟΝΩΝ» (παιδικό – εφηβικό – γυναικείο), ως φυτώρια από όπου θα ξεπηδήσουν νέα ταλέντα στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Παραμένει πάντα ένας ανήσυχος και δραστήριος άνθρωπος για τον αθλητισμό στην Κορινθία. Είναι παντρεμένος με την Ροζίνα Γκέκη και έχει δύο γιους, τον Γιώργο, γυμναστή (απόφοιτο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και τώρα προπονητή της ομάδας «ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ» και τον Φώτη που δραστηριοποιείται στη Γαστρονομία.
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ο Χρήστος Καρσιώτης στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator