Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Η Μαρία Αναγνωστοπούλου στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε

0



Αναγνωστοπούλου Μαρία
Ιδιώτης Φυσικοθεραπεύτρια - Μέλος Π.Σ.Φ

H Μαρία Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει μόνιμα στην Κόρινθο. Είναι Πτυχιούχος Φυσικοθεραπεύτρια του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Φυσικοθεραπείας Αθηνών και Διπλωματούχος Φυσικοθεραπεύτρια του Τμήματος Φυσικοθεραπείας της Ανώτατης Ιατρικής Σχολής Βελιγραδίου.

Εργάστηκε από το 2004, ως ελεύθερος επαγγελματίας, στις παροχές υπηρεσιών φυσικοθεραπείας, σε κατ’ οίκον νοσηλευόμενους ασθενείς, ενώ από το 2009, ασκεί την επαγγελματική της ιδιότητα, ως υπεύθυνη του προσωπικού της Φυσικοθεραπευτηρίου, στο Κιάτο Κορινθίας, με κύριο αντικείμενο της επιστημονικής της κατάρτισης, τη Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης, καθώς και την εφαρμογή ποικίλων θεραπευτικών προγραμμάτων λειτουργικής αποκατάστασης χρόνιων μυοσκελετικών και κινητικών προβλημάτων.

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών, διεκπεραίωσε την κλινική της εκπαίδευση, στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία Ν.Ν.Α. και 401 ΓΣΝΑ – ΓΕΣ, στο Γ.Ν.Α. Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στην ΕΛΕΠΑΠ ΑΘΗΝΩΝ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς και σε διάφορες πολυκλινικές και Κέντρα Αποκατάστασης του εξωτερικού.

Είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και της Πανελλήνιας Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπευτών, ενώ έχει παράλληλα ασκήσει, πολυετή και ποικίλη καλλιτεχνική δράση στους τομείς της μουσικής και του θεάτρου, με πολλαπλές συμμετοχές σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και καλλιτεχνικές ομάδες, με διακεκριμένες προσωπικές συμμετοχές σε πανελλήνια, αλλά και διεθνή καλλιτεχνικά φεστιβάλ.

Θέτει για πρώτη φορά, εν όψει της διεξαγωγής των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, την υποψηφιότητα της, ως Περιφερειακή Σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Γ.Δέδε, « Νέοι Δρόμοι».
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Η Μαρία Αναγνωστοπούλου στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator