Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Η Κων/να Κούνα στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε

0Κούνα Κωνσταντίνα (Νάντια)
Δικηγόρος – Εργατολόγος

Η Κωνσταντίνα (Νάντια) Κούνα είναι μάχιμη δικηγόρος της Κορίνθου, όπου διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Βέλο Κορινθίας. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α), υποψήφια Διδάκτωρ Νομικής Αθηνών στο Συνταγματικό Δίκαιο και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών της Νομικής στην κατεύθυνση του Δικαίου Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου αλλά και στην κατεύθυνση Δημοσίου Δικαίου & Πολιτικής Επιστήμης. Επίσης, είναι μεταφράστρια δικηγόρος και δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο του εργατικού δικαίου ως Εργατολόγος, έχοντας αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση μεγάλων σωματείων εργαζομένων του Νομού Κορινθίας. Συγχρόνως, διατελεί μέλος της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού του Δήμου Βέλου – Βόχας, της οποίας έργο είναι η επίλυση των διαφορών ανάμεσα σε προμηθευτές και καταναλωτές ή ενώσεις καταναλωτών, η τήρηση αρχείου πορισμάτων καθώς και μητρώου καταναλωτών. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο ανήλικων αγοριών.
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Η Κων/να Κούνα στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator