ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ: Το πρωτάκι στις Δημοτικές εκλογές με την «Πνοή Δημιουργίας»

0


Ως νέα με όραμά για την πόλη που αγαπώ με ήθος και αξιοπρέπεια δηλώνω παρούσα στις εκλογές !!!Φίλοι μου θέλω να σας ευχαριστήσω και μόνο που θα διαβάσετε ακόμα ένα προεκλογικό ραβασάκι!!! Καλώ όλους τους νέους να εγκαταλείψουν την "απολιτικ " στάση και με την ψήφο τους να ενδιαφερθούν να πάρει ο τόπος μας μια ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 
Ας δώσει η δική μας γενιά τη μάχη της!!! 
Με τιμή Αναστασία Νικολούδη. 

Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ: Το πρωτάκι στις Δημοτικές εκλογές με την «Πνοή Δημιουργίας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator