Ραψωματιώτης: «Έχουν παράπονο όλοι. Άρα, πιστεύουμε ότι ακολουθούμε το σωστό δρόμο.»

0


Εμείς καθορίζουμε τη δική μας πορεία, με συγκεκριμένη και ξεκάθαρη αφετηρία και κατεύθυνση.

Κατά τη διάρκεια, συναντιόμαστε, συμφωνούμε και συνεργαζόμαστε με όσους βρίσκονται σε παράλληλες διαδρομές, ενώ, διαφωνούμε και είμαστε ξεκάθαρα απέναντι σε διαφορετικές λογικές.

Φυσικά, σε επαγγελματικές και πολιτικές λογικές και όχι προσωπικές, γι' αυτό θεωρούμε ότι έχουμε το δικαίωμα και να συμφωνούμε και να διαφωνούμε όπου και με όποιον χρειάζεται, με ειλικρίνεια και ξεκάθαρες θέσεις.

Ποτέ δεν ταυτιστήκαμε απόλυτα με κανέναν και δεν ακολουθούμε άκριτα και άβουλα, ανθρώπους και πολιτικές, χωρίς μελέτη, σύμφωνη γνώμη μας και με υστερόβουλες σκέψεις.

Αγωνιζόμαστε για τα πιστεύω μας και μόνο με το αποτέλεσμα αναμένουμε τη δικαίωση. Λέμε πάντα τη γνώμη μας, άσχετα με το εάν κάποιοι ενοχλούνται. Αυτό που έχει μείνει είναι ότι ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουμε εκθέσει κανέναν, σεβόμενοι την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι συνεργάτες μας, τα πολιτικά πρόσωπα και η κοινωνία.

Για την οικογένεια Ραψωματιώτη,
Δημήτρης Ραψωματιώτης

Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ραψωματιώτης: «Έχουν παράπονο όλοι. Άρα, πιστεύουμε ότι ακολουθούμε το σωστό δρόμο.»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator