Γ.ΔΕΔΕΣ: Από την λαϊκή αγορά του Συνοικισμού στην Κόρινθο ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα στην Κορινθία - ΒΙΝΤΕΟ

0Από την λαϊκή αγορά του Συνοικισμού στην Κόρινθο ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα στην Κορινθία, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες, ενώ στην επίσκεψή του αυτή τον συνόδεψαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος, στην εν λόγω επίσκεψη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να ακούσει τα προβλήματα που υπάρχουν.

Μάλιστα σε δηλώσεις του, τόνισε ότι το κλίμα είναι τέτοιο που τους επιτρέπει να αισιοδοξούν και να παίρνουν δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα για την προεκλογική εκστρατεία τους.Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ.ΔΕΔΕΣ: Από την λαϊκή αγορά του Συνοικισμού στην Κόρινθο ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα στην Κορινθία - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator