Συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων στην εκδήλωση προς τιμή του ποιητή Χαραλαμπίδη Κυριάκου

0Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Κορινθίας προς τιμή του ποιητή, κ. Χαραλαμπίδη Κυριάκου, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και ώρα 07:00μ.μ. στo Δημοτικό Θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης».

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο πολυβραβευμένος ποιητής κ. Χαραλαμπίδης Κυριάκος και θα μιλήσουν για το έργο του ο καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Πυλαρινός Θεοδόσης , η Δρ. φιλολογίας- συγγραφέας κ. Γεωργιάδου Αγάθη και ο Δρ. φιλολογίας και Αντιπροέδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, κ. Στεργιούλης Μ. Μανώλης.

Η επίσκεψη στην πόλη μας του μεγάλου ποιητή, ο οποίος αποτελεί μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, είναι επίτιμος διδάκτορας πολλών Πανεπιστημίων της χώρας μας και του εξωτερικού και υποψήφιος για το Νόμπελ Λογοτεχνίας, είναι εξόχως τιμητική για όλους μας.
Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων στην εκδήλωση προς τιμή του ποιητή Χαραλαμπίδη Κυριάκου "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator