ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ"

0



Δυναμική μεγάλης νίκης δίνει ο Νίκος Σκαρμούτσος στο ψηφοδέλτιο Σταματόπουλου!

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Σκαρμούτσου στο πλευρό του δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου, δεν ήταν έκπληξη! Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν αγαστά κατά τη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας και η εκλογική συμμαχία τους ήρθε ως φυσικό επόμενο. Ο Νίκος Σκαρμούτσος, πρώτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Σπανού το 2014, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι οπωσδήποτε μια ισχυρή παρουσία, ένας νέος άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στο δήμο Σικυωνίων.

Το ψηφοδέλτιο Σταματόπουλου ισχυροποιείται και ανανεώνεται, προβάλλοντας πλέον ως η πιο αξιόπιστη και ισχυρή επιλογή για τις εκλογές του Μαΐου και κυρίως ως η μοναδική λύση εμπιστοσύνης για το μέλλον του δήμου Σικυωνίων!
Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator