Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ: Τα ψέμματα τελειώνουν...

0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα ψέμματα τελειώνουν..
Λίγες πλέον ημέρες απέμειναν στην απερχόμενη δημοτική αρχή του δήμου Κορινθίων, για να ολοκληρώσει τον κύκλο της και να απελευθερώσει την Κόρινθο και τα χωριά μας, απο την καθεστωτική νοοτροπία, που δεν έχει πλέον αρχή, μέση και τέλος.
Ξεκινήσαμε πριν 1,5 χρόνο, τον ωραίο και μεγάλο αγώνα, με επικεφαλής τον Νίκο Σταυρέλη και ισάξιους συνεργάτες, την πορεία μας για την αναγέννηση της πόλης μας.
Η Κόρινθος όλοι το γνωρίζουμε αξίζει και καλύτερα και περισ...σότερα.
Η πόλη μας πρέπει να ξεφύγει απο την μιζέρια που της έχει επιβάλει η αυτοκρατορική λογική, ενός δημάρχου που καιρό τώρα, έχει χάσει την επαφή του με την κοινωνία, τους πολίτες και την προοδευτική προοπτική.
Η "Πνοή Δημιουργίας" είναι μία παράταξη, που έφτιαξε, η εμπειρία, το μεράκι, η αγάπη μας για τον συνάνθρωπο, αλλά πάνω απ' όλα η ανάγκη, να δημιουργηθεί ένας φορέας, που χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και συμφέροντα, θα δώσει λύσεις σε ένα δήμο εγκλωβισμένο στην αναχρονιστική λογική του κ.Πνευματικού...
Ο κ.Πνευματικός έχει κλείσει οριστικά τον προσωπικό του κύκλο απο το 2014, επιμένει όμως να ηγείται και να συντηρεί ένα σύστημα, που πλέον είναι αποκρουστικό για την συντριπτική πλειοψηφία των Κορινθίων.
Απο την πρώτη στιγμή, εντάχθηκα ως απλός στρατιώτης στην "Πνοή Δημιουργίας" και έτσι θα παραμείνω πάντα γιατί είναι βαθύς ο σεβασμός μου στον Νίκο Σταυρέλη.
Οι προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι είναι η απόδειξη, ότι ενοχλώ το σύστημα και το ενοχλώ με λόγο και αιτία.
Κατήγγειλα και καταγγέλω τον κ.Πνευματικό, για τα πολλά "Α" που χαρακτηρίζουν την προσωπική του πορεία, όπως, αχάριστος, αγνώμων, άφιλος και πολλά ακόμα που βιάστηκε ο ίδιος να αποδείξει, με την χυδαίες πολλές φορές επιθέσεις του σε ανθρώπους τους οποίους όφειλε πολλά αν όχι τα πάντα.
Μείναμε όρθιοι, είμαστε εδώ έτοιμοι με την στήριξη των χιλιάδων φίλων της "Πνοής Δημιουργίας" να αναλάβουμε την τύχη του δήμου Κορινθίων.
-Για να χαμογελάσουν και πάλι οι Κορίνθιοι
-Για να είναι ο δήμαρχος ο άνθρωπος τους
-Για να επιστρέψει στον δήμο η κοινή λογική και η προοπτική
-Για να νοιώσουν οι νέοι μας ότι το δημαρχείο είναι και δική τους υπόθεση.
-Για να αναπτυχθούν τα χωριά μας και να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα τους.
Είμαστε εδώ και σας ζητώ να μας στηρίξετε,γνωρίζοντας πλέον ότι ξέρουμε, μπορούμε και θα αλλάξουμε την εικόνα του δήμου Κορινθίων.
Προσωπικά όπως πάντα είμαι και θα είμαι κοντά σας, για να διαβούμε ΟΛΟΙ μαζί τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.!

Πάμε ΜΑΖΙ για την μεγάλη ΝΙΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ
Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ: Τα ψέμματα τελειώνουν..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator