ΚΙΑΤΟ: Με επιτυχία και αυτή η ομιλία του Χουσελά στο Κρυονέρι !!!

0
Από την προγραμματισμένη ομιλία του ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΟΥΣΕΛΑ, υποψήφιου Δημάρχου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: «Δήμος» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου στο Κρυονέρι.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Σικυωνίων παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματός του και στη συνέχεια ακολούθησε εκτεταμένη και σε βάθος συζήτηση για τα προβλήματα του χωριού με την ενεργητική συμμετοχή των κατοίκων.

Το Κρυονέρι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ύδρευσης, δίνει μάλιστα και στο Κιάτο, χωρίς δυστυχώς κανένα ανταποδοτικό όφελος. Δύο από κυριότερα και χρόνια προβλήματα τους όμως είναι η άρδευση και η αγροτική οδοποιία.
Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Με επιτυχία και αυτή η ομιλία του Χουσελά στο Κρυονέρι !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator