ΚΙΑΤΟ: Για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ήττα !!!

0



"Φουρτουνιάζει" το προεκλογικό κλίμα για το συνδυασμό Σταματόπουλου στο Δήμο Σικυωνίων. Οι "μπουνάτσες" των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων του 2006, του 2010 και του 2014 είναι πλέον παρελθόν.

Το δυναμικό μπάσιμο του Μάρκου Λέγγα αλλά και οι αποκαλύψεις του για το νερό (εδώ), οι πρώτες συγκεντρώσεις του Βαγγέλη Χουσελά, η "βαθιά άροση" του Δημήτρη Παπαγεωργίου στη φιέστα για τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής, η συσπείρωση γύρω από τους Ζαχαρόπουλο και Σαρχάνη, αλλά και η αποκάλυψη των εγγράφων για τη ρευματοκλοπή από τη ΔΕΥΑΣ (εδώ), δείχνουν πως το 52,6% του 2006 με αντίπαλο τον Χαρλαύτη (Δήμος Φενεού), το 64% του 2010 με αντίπαλο τον Ζαχαριά, αλλά και το 55,5% του 2014 με αντίπαλο τον Σπανό, ανήκουν στο πολύ μακρινό παρελθόν και όλα δείχνουν (σε συνδυασμό με την γενικότερη απραξία) πως η ήττα για το συνδυασμό Σταματόπουλου όχι απλώς είναι ορατή, αλλά ίσως και να είναι η πρώτη φορά που φλερτάρει πολύ σοβαρά με τον εκλογικό του αφανισμό.



Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ με σκοπό τη σάτιρα και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ήττα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator