ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: «Συνένοχος» στην απραξία αναζητά ψήφο !!!

0Σχεδόν 10 μέρες μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές και στο Δήμο Ξυλοκάστρου είναι σχεδόν βέβαιη η αλλαγή του Δημάρχου και επιτακτική η ανάγκη για κερδίσει ο Δήμος τα «πέτρινα» χρόνια της Δημοτικής Αρχής Ανδρικόπουλου.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι είναι πολλοί, ωστόσο τα ονόματα κάποιων φιγουράρουν για την συνενοχή τους στην ανυπαρξία έργου.

Ένας από αυτούς είναι και ο κ.Τσιώτος. Το 2014 ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας κ.Τσιώτος ευαγγελιζόταν ότι θα αποκαταστήσει το κλίμα εμπιστοσύνης και ενότητας.
Με δόσεις λαϊκισμού διατυμπάνιζε πως οποίος και αν εκλεγεί Δήμαρχος έχει ανάγκη από συναίνεση ενώ παράλληλα ήταν οπαδός του «όλοι μαζί μπορούμε» !!!

Στη θητεία όμως, ως αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας αρκέστηκε στη στείρα αντιπολίτευση πάνω στο κουφάρι ενός τελειωμένου πολιτικά Δημάρχου. Η απραξία του κ.Ανδρικόπουλου λειτούργησε ευεργετικά προς αυτή την κατεύθυνση...

Αντιλαμβανόμενος λοιπόν ο κ.Τσιώτος ότι η Δημοτική Αρχή Ανδρικόπουλου καταρρέει μέρα με την ημέρα «επένδυσε» στον αντιπολιτευτικό λόγο. Ξέχασε βέβαια τα περί ενότητας και συναίνεσης...

Η συνενοχή του όλα αυτά χρόνια είναι δεδομένη καθώς ασπάστηκε το δόγμα «πολιτεύομαι μέσω του αντιπολιτευτικού λόγου» ενός δόγματος που μόνο ενότητα δεν μπορεί να φέρει!!! 

Αλήθεια, με δεδομένη την αναλογική στους Δήμους, ποια «ενότητα» είναι ικανός να φέρει ο κ. Τσιώτος; Αν μπορεί... γιατί τόσα χρόνια δεν συναίνεσε για το καλό του Δήμου και των δημοτών;

Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: «Συνένοχος» στην απραξία αναζητά ψήφο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator