ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ: Από το Δήμο Κορινθίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση

0Σας καλούμε σε μια διαδραστική συζήτηση γύρω από τις προτάσεις της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ που αφορούν τους Νέους με κεντρικούς άξονες την απασχόληση, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκής Ενεργειακής και Κλιματικής Πολιτικής με έδρα το Άμστερνταμ Βλάσης Οικονόμου θα παρουσιάσει τις δυνατότητες εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Ενεργειακής Πολιτικής από τους Δήμους μέσω επιχορηγούμενων προγραμμάτων καθώς και την δυνατότητα αξιοποίησης των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων από τους νέους.

Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ: Από το Δήμο Κορινθίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator