Μπλόκο από Πνευματικό, κοκομπλόκο από Σταματόπουλο - Μόνο με τη συναίνεση της Κορίνθου το νερό της Δρίζας στο Κιάτο - ΒΙΝΤΕΟ

0Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο επικεφαλής του συνδυασμού «συνΔΗΜΟΤΕΣ» έδωσε στην δημοσιότητα την απόφαση που πήρε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας για την υδροδότηση της παραλιακής ζώνης του Κιάτου η οποία αναφέρει ότι το νερό στο Κιάτο από τις πηγές της Δρίζας μπορεί να έρθει μόνο για λίγους μήνες και συγκεκριμένα από την 1η Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Μαρτίου, εάν και εφόσον συναινέσει ο Δήμος Κορινθίων. Μετά η βάνα κλείνει και το Κιάτο μένει καλοκαιριάτικα χωρίς νερό από τις πηγές της Δρίζας.
  
Δείτε το βίντεο και παρακάτω το έγγραφο:


Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπλόκο από Πνευματικό, κοκομπλόκο από Σταματόπουλο - Μόνο με τη συναίνεση της Κορίνθου το νερό της Δρίζας στο Κιάτο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator