ΚΙΑΤΟ: Ο Παπαγεωργίου "συγυρίζει" τον Λεονάρδου και χαλάει τη φιέστα του απολογισμού της Δημοτικής Αρχής - ΒΙΝΤΕΟ

0Σε φιάσκο άνευ προηγουμένου εξελίχθηκε η πολυδιαφημισμένη ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων από την αίθουσα Θεάτρου του Δημοτικού καταστήματος με θέμα «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ».
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ένταση και την προκλητικά ειρωνική ατάκα του Δημάρχου: "ηρεμήστε να το απολαύσετε σαν το βοιδίσιο όργωμα... αργό, σταθερό και βαθύ" (!!!) αλλά και τα ειρωνικά σχόλια του προέδρου της συνεδρίασης Τάσου Λεονάρδου προς Σαρχάνη και Νανόπουλο.
Προς το τέλος της συνεδρίασης πήρε το λόγο και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου ο οποίος απάντησε στις παραπάνω ειρωνείες χειροκροτούμενος και χάλασε τη φιέστα.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Μαρτίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ο Παπαγεωργίου "συγυρίζει" τον Λεονάρδου και χαλάει τη φιέστα του απολογισμού της Δημοτικής Αρχής - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator