ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ: "ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ’21 ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ"

0

Στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Ναυπλίου για την επέτειο της Επανάστασης του 1821, παρέστη ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες.

Αρχικά, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών παρακολούθησε τη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και εν συνεχεία κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των ηρώων της εθνικής παλιγγενεσίας. Μετά την κατάθεση στεφάνου, ο Γιώργος Δέδες προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκατόν ενενήντα οκτώ χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, τη σημαντικότερη εγερτήρια στιγμή στην ιστορία του Έθνους, που σαν απότοκό της, σαν καρπό της, έφερε την ίδρυση του ελεύθερου ελληνικού κράτους.
Οι μνήμες και οι παρακαταθήκες αυτής της εποχής παραμένουν ζωντανές.
Στις μεγάλες στιγμές του, τις στιγμές της νίκης, ο ελληνισμός διακρίθηκε για την γενναιοφροσύνη του, την εθνική του ενότητα και ομοψυχία.
Σήμερα αυτές οι αξίες, αυτά τα ιδανικά παραμένουν επίκαιρα σε έναν καινούργιο αγώνα της πατρίδας για την εθνική ανάταση και ανασυγκρότηση, σε όλα τα επίπεδα. Χρόνια πολλά!»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Δέδες παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που έλαβε χώρα με ιδιαίτερη λαμπρότητα στην λεωφόρο της 25ης Μαρτίου.
Δημοσίευση: Μαρτίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ: "ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ’21 ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator