"ΒΑΘΥ ΟΡΓΩΜΑ": Ιδού οι αποδείξεις για τη ρευματοκλοπή σε γεώτρηση του Δήμου Σικυωνίων - ΕΓΓΡΑΦΑ, BINTEO

0Μετρητής που ανήκει στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων βρέθηκε να έχει συνδεθεί παράνομα με ρεύμα.
Τον Ιούνιο του 2018 η ΔΕΔΔΗΕ διαπίστωσε ρευματοκλοπή σε γεώτρηση του Δήμου Σικυωνίων στην Βελίνα. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε παραβίαση των σφραγίδων του μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας και γεφύρωση της παροχής, ώστε να μην γράφει ο μετρητής.
Ο φάκελος είναι ήδη στην εισαγγελία Κορίνθου και προχωρά η δικαστική δίωξη εναντίον της ΔΕΥΑ Σικυωνίων και ασφαλώς κατά του προέδρου της που είναι ο Δήμαρχος Σικυωνίων.
Σοβαρεύουν τα πράγματα για τη Δημοτική Αρχή. Είτε θα ρυθμίσει το χρέος και επομένως θα παραδεχθεί την ενοχή προκειμένου να αθωωθεί στα δικαστήρια, είτε θα καταδικαστεί με άμεσο κίνδυνο μέχρι και έκπτωσης του αξιώματός του. Και στη μία περίπτωση και στην άλλη ρεζίλι γίναμε σαν Δήμος από τις κουτοπονηριές !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΒΑΘΥ ΟΡΓΩΜΑ": Ιδού οι αποδείξεις για τη ρευματοκλοπή σε γεώτρηση του Δήμου Σικυωνίων - ΕΓΓΡΑΦΑ, BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator