Αλήθεια τι φοβούνται;

0«Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά»

Μαρκ Τουέιν

Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας

Για την δική τους κομματική επιβίωση δεν θα διστάσουν να χωρίσουν πάλι τον λαό σε δύο στρατόπεδα όπως το είχαν κάνει και την περίοδο 2014-2015.
Μόνο που τώρα το δίλημμα δεν θα είναι, από εδώ οι φιλομνημονιακοί, οι Μερκελιστές, οι Γερμανοστολιάδες, οι προδότες και από εκεί οι πατριώτες, οι επαναστάτες και οι αντιμνημονιακοί σωτήρες.

Από την στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας έσπασε το αυγό και ξεμύτισε το μνημονιακό πουλάκι το δίλημμα που θα βάλουν τώρα στο λαό θα είναι το μίσος για όσους στέκονται απέναντι από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον φόβο για την κακή δεξιά.

Κατηγορούν την ΝΔ ότι έχει στις τάξεις της ακροδεξιά στοιχεία όπως ο Βορίδης και ο Άδωνης και τούτοι εδώ, χόρεψαν Αργεντίνικο τάγκο για 4 χρόνια περίπου, με ότι πιο ακροδεξιό και εθνικιστικό υπάρχει σε αυτή χώρα μετά την χρυσή αυγή.

Και αναρωτιέται κανείς είναι τόσο ηλίθιοι αυτοί που τα λένε, η πιστεύουν ότι είναι το ακροατήριο στο οποίο απευθύνονται;


Σε αυτή την φιλοσοφία εντάσσεται και η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να ταυτίσει την ΝΔ με την χρυσή αυγή για προπαγανδιστικούς λόγους.
Προσπαθεί δηλαδή να παίξει με τις δημοκρατικές ευαισθησίες των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ για να τους κρατήσει στο μαντρί.
Τώρα που το μνημόνιο - αντιμνημνόνιο δεν υπάρχει πια βρήκαμε άλλο τροπάρι.
Τώρα που δεν μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να ισχυριστεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει το ΔΝΤ, την Μέρκελ και τον Σόιμπλε, γιατί αυτός είναι πια ο τοποτηρητής και ο κύριος εκφραστής τους, δεν του μένει τίποτα άλλο από το να προσπαθήσει να ξυπνήσει τα αντιδεξιά αντανακλαστικά ενός κομματιού της κοινωνίας μας.
Μόνο για εξορίες και για ξερονήσια δεν μας έχει μιλήσει ακόμα.

Με αυτή την προπαγανδιστική τακτική ενδεχομένως να καταφέρει να συσπειρώσει ένα ποσοστό των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι σίγουρο ότι θα στρέψει προς την ΝΔ και ανθρώπους που πιστεύουν στην δημοκρατία και δεν ανέχονται Γκεμπελίστικες συμπεριφορές.

Σπέρνουν τον όλεθρο και την καταστροφή, που τάχα θα φέρει η άνοδος του Μητσοτάκη στην εξουσία, λες και άφησαν τίποτα όρθιο να βρει για να γκρεμίσει ο Μητσοτάκης.

Αλήθεια τι φοβούνται;
Μήπως υποδουλώσει την τωρινή, αλλά και μελλοντική κινητή και ακίνητη περιουσία της χώρας στους κακούς δανειστές;
Μα το έχουν ήδη κάνει. Τους έχει παραδώσει ο Αλέξης Τσίπρας τον εθνικό πλούτο της χώρας για 99 χρόνια.
Μήπως αυξήσει τα πρωτογενή πλεονάσματα που είναι τροχοπέδη για την ανάπτυξη της χώρας;
Τα έχουν αυξήσει οι ίδιοι και μάλιστα μέχρι το 2060.
Μήπως μειώσει τις συντάξεις και το αφορολόγητο;
Τον πρόλαβαν. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να αφήνουν εκκρεμότητες. Τα έχουν υπογράψει όλα μέχρι και το 2021.
Μήπως ψηφίσει ένα ακόμα μνημόνιο;
Έχουν ήδη δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το 4 μνημόνιο μετά το 2021.
Μήπως καταργήσει την επικουρική σύνταξη και τα επιδόματα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες;
Με το τρίτο μνημόνιο και την τέταρτη αξιολόγηση τα υπέγραψαν και αυτά.
Μήπως υποβαθμίσει σαν κακός δεξιός τις «άριστες» συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν στα χοτ σποτ που τόσο μας προσβάλουν σαν χώρα αλλά και σαν ανθρώπους;
Πόσο πιό άθλιες μπορεί να τις κάνει από αυτό που είναι σήμερα;
Μήπως φοβούνται ότι θα παραβιάσει σαν κακός δεξιός το Σύνταγμα της χώρας; Το έκανε και αυτό ο καλός "αριστερός" Αλέξης Τσίπρας.
Διαπράττοντας Συνταγματική εκτροπή, ακύρωσε μέσα σε μια νύχτα την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα.
Ένα πρωτοφανές γεγονός στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά.
Δεν υπάρχει άλλη στον κόσμο, δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση που να έχει ακυρώσει εκλογικό αποτέλεσμα, εκτός αυτής της «πρώτης φοράς αριστεράς» του Κυρίου Τσίπρα.
Μήπως ότι θα προσπαθήσει να ελέγξει τα ΜΜΕ;
Το επιχείρησε ο Παπάς φέρνοντας νόμο στην βουλή κόντρα στις επιταγές του Συντάγματος.
Μήπως θα πάψει η αντικειμενικότητα, ο πλουραλισμός και η πολυφωνία που επικρατεί αυτή την εποχή στην ΕΡΤ; Φοβούνται ότι θα χαθεί το μοντέλο πληροφόρησης που εφάρμοσε με διαταγή του Μαξίμου η Ακριβοπούλου;
Μήπως δεν θα είναι τόσο υποχωρητικός απέναντι στους δανειστές;
Σε αυτό μπορεί να έχουν δίκιο. Πιο δουλικός από τoν Αλέξη Τσίπρα δεν μπορεί να γίνει όχι μόνο ο Μητσοτάκης αλλά κανείς.
Για αυτήν του την δουλικότητα άλλωστε, του απένειμαν εκείνο το «βραβείο πολιτικού σθένους» που το παρέλαβε με περίσσια υπερηφάνεια.
Τον εμπαιγμό κάποιοι τον βάφτισαν βραβείο και ένας ανόητος τιμή.

Μήπως φοβούνται ότι δεν θα προλάβουν στο διάστημα που μένει μέχρι τις εκλογές να υπογράψουν συμφωνίες που αφορούν τα εθνικά μας θέματα, με την Αλβανία και την Τουρκία, τύπου «Πρεσπών;»
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κοτζιάς σαν ΥΠ.ΕΞ είχε υποσχεθεί στους Αλβανούς μέρος της Ελληνικής ΑΟΖ και για να μην αφήσει παραπονεμένους και τους Τούρκους, αναγνώριζε υπερασπιζόμενος τις θέσεις τους ότι:


«Το Καστελόριζο δεν έχει 100% όλη την ΑΟΖ στην περιοχή»
και
«Να μην είμαστε μοναχοφάηδες»Για να πάρει την σκυτάλη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ:

«Πρέπει να λύσουμε τα μεταξύ μας προβλήματα με την Τουρκία με έναν έντιμο συμβιβασμό, όπως κάναμε και με την Βόρεια Μακεδονία».Τι και αν έφυγε ο Κοτζιάς από το ΥΠ. ΕΞ, έχει πρόθυμο τον «μαντηλάκια» από την Καλαμάτα να τελειώσει την «βρόμικη» δουλειά.
Αν βιαστούν προλαβαίνουν.
Ξέρουν αυτοί. Δεν θέλουν να αφήνουν εκκρεμότητες.

Ή μήπως φοβούνται:
Ότι θα δώσει έμφαση στις ιδιωτικές επενδύσεις στην Ελλάδα που τόσο μισούν;
Ότι θα προχωρήσει επιτέλους η αξιοποίηση του Ελληνικού, μια επένδυση που επί 4 χρόνια παρά τις διαβεβαιώσεις του Τσίπρα ότι θα προχωρήσει, την κρατούν σε μια ηλίθια ομηρία;

Ότι θα καταργήσει την ανομία στα πανεπιστήμια και το ιδιότυπο καθεστώς αναρχίας που επιτρέπουν να επικρατεί;
Ότι θα επαναφέρει την «αριστεία» που κατήργησαν, οραματιζόμενοι μια κοινωνία με ταβάνι την μετριότητα;
Ότι στα Εξάρχεια θα υπάρξει επιτέλους μια προσπάθεια, ώστε να γίνει μια κανονική και προσβάσιμη γειτονιά σε όλους τους πολίτες της Αθήνας;
Ότι θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και τις άδειες που με ευκολία χορηγούνται στους τρομοκράτες από τις φυλακές και προκαλούν το δημόσιο αίσθημα;
Ότι θα γίνει προσπάθεια για την πάταξη της τρομοκρατίας από τα «ανήσυχα παιδιά» των Εξαρχείων και τα χαϊδεμένα παιδιά του Ρουβίκωνα που τόσο πολύ υπερασπίζονται;
Δεν το κρύβουν άλλωστε.
Μυρσίνη Λοΐζου υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση».Γεώργιος Κυρίτσης πρώην δημοσιογράφος της «Αυγής» και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, δε θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο».Και τα θύματα της Μαρφίν ρε ηλίθιε;
Και η κυνική απάντηση του:

«Όταν είσαι από την πλευρά αυτών που τις πετάνε, πώς να θυμάσαι πόσους σκότωσαν;»Και επειδή προσπάθησαν να πάρουν πίσω αυτές τις δηλώσεις……

Ξέρετε; Η ξευτίλα δεν είναι να εκφράζεις θεωρίες που πιστεύεις.
Ξευτίλα είναι να προσπαθείς να τις πάρεις πίσω με ηλίθια επιχειρήματα που δεν πιστεύεις.Μήπως φοβούνται:

Ότι θα ολοκληρωθεί επιτέλους η δίκη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα που ακόμα και αν δεν την καθυστερούν σκοπίμως, δεν κάνουν και κάτι να την διευκολύνουν.Την δολοφονία του Φύσσα την θυμούνται μια φορά τον χρόνο.
Στην επέτειο της δολοφονίας του και τις υπόλοιπες 364 μέρες παθαίνουν αμνησία.
Η δίκη του Ρουπακιά και της χρυσής αυγής που κατηγορούνται για την δολοφονία του Φύσσα καθυστερεί λόγω έλλειψης αιθουσών και ανάθεσης παράλληλων καθηκόντων στους δικαστές που εκδικάζουν την υπόθεση.

Πιστεύει κανείς ότι αν τους ενδιέφερε να τελειώσει αυτή η δίκη δεν θα εύρισκαν αίθουσα να συνεδριάζει απρόσκοπτα το δικαστήριο; Αν το ήθελαν, την Κουμουνδούρου θα διέθεταν.Την θέλουν ακόμα σε εκκρεμότητα. Δεν τους συμφέρει μάλλον και πολύ μια καταδίκη τώρα της Χρυσής αυγής.
Δεν διστάζουν να παίξουν τα κομματικά τους παιχνίδια, ακόμα και στις πλάτες ενός αθώου παιδιού που ζητά από τον τάφο του δικαίωση.

Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλήθεια τι φοβούνται;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator