ΚΕ.Π.Α.Π ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Αντικατάσταση σταθερών παραθύρων Σταδίου Κορίνθου

0


Τη σύμβαση του έργου "Αντικατάσταση σταθερών παραθύρων Σταδίου Κορίνθου" υπέγραψε σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων κος Σταύρος Κεφάλας, παρουσία του Αντιπροέδρου - Υπεύθυνου Αθλητισμού κου Παναγιώτη Μεταξά , στα γραφεία του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων.

Με τη συγκεκριμένη σύμβαση, προϋπολογισμού 73.800,00 ευρώ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί "Αντικατάσταση των παραθύρων της δυτικής όψης κερκίδων του ποδοσφαιρικού γηπέδου Κορίνθου".

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα σημαντικό έργο αφού αφορά τρέχουσες και επιβεβλημένες ανάγκες του χώρου άθλησης των δημοτών του Δήμου Κορινθίων, προκειμένου για την ασφαλή τους παραμονή στο χώρο. Επιπλέον σημαντική είναι η αισθητική αναβάθμιση της αθλητικής εγκατάστασης.

Σημειωτέον δε ότι για πρώτη φορά το ΚΕ.Π.Α.Π., διενεργεί δημοπρασία. Τα εύσημα , ανήκουν τόσο στον Πρόεδρο κ. Σ. Κεφάλα όσο και στον Αντιπρόεδρο κ. Π. Μεταξά, που πιστεύοντας στην απόλυτη αναγκαιότητα του έργου, κατέστησαν δυνατή τη σημερινή υπογραφή.
Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΕ.Π.Α.Π ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Αντικατάσταση σταθερών παραθύρων Σταδίου Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator