ΚΙΑΤΟ: Ολοκληρώνεται η Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Ενότητας «Πλατανίων» Δήμου Σικυωνίων

0
Μετά τη δυναμική δρομολόγηση της υλοποίησης της πολεοδόμησης στην περιοχή Κανελλοπούλου-Σφαγείων με τη διάνοιξη των κοινοχρήστων χώρων, ακολούθησε η έγκριση της πράξης εφαρμογής Νεαπόλεως και πλέον κινείται με ταχείς ρυθμούς η πράξη εφαρμογής Πλατανίων.

Για το ιστορικό της Πολεοδομικής αυτής Ενότητας αναφέρεται πως αναρτήθηκαν τα σχέδια της περιοχής κι αφού αξιολογήθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι ενστάσεις, που υπέβαλαν οι πολίτες, διατάχθηκε η διόρθωσή της.

Ο Δήμος Σικυωνίων συμμορφούμενος απόλυτα με τις επιταγές τις Περιφέρειας προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες διοικητικές διαδικασίες, ώστε εξειδικευμένοι επιστήμονες να μελετήσουν και να επεξεργαστούν τα σχέδια ούτως ώστε να σταλεί η Πράξη Εφαρμογής Πλατανίων για κύρωση.
Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ολοκληρώνεται η Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Ενότητας «Πλατανίων» Δήμου Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator