ΚΙΑΤΟ: Μια μακροχρόνια φιλία, μια δυνατή υποψηφιότητα!

0
Μια δυνατή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο Σταματόπουλου. Η, από πολλών χρόνων, φιλία επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο πριν λίγες μέρες! Ο Γιώργος Τσολάκος γνωστός λογιστής του Κιάτου, με πλούσια επιχειρηματική και κοινωνική δράση είναι ο πρώτος υποψήφιος του δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου που ανακοινώνεται επίσημα! Τους δύο άνδρες συνδέει μακροχρόνια φιλία και αμοιβαία εκτίμηση που κρατά από τα φοιτητικά τους χρόνια, φιλία η οποία διατήρησε τους δεσμούς της αδιατάρακτους και ισχυρούς μέχρι και σήμερα! Ο Γιώργος Τσολάκος αποτελεί οπωσδήποτε μια δυναμική παρουσία με ευρεία κοινωνική αποδοχή και σήμερα κάνει με τον καλύτερο τρόπο το ποδαρικό στη Συμμαχία Νέων Σικυωνίων, το συνδυασμό του δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου!
Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Μια μακροχρόνια φιλία, μια δυνατή υποψηφιότητα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator