Β. Νανόπουλος: Η οικονομική ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερή μας πρόκληση και επιδίωξη !

0



«Η ανάπτυξη θα φέρει επενδύσεις, δουλειές και εισόδημα στο τόπο μας! Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση μας» έλεγε το 2014 ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών» Βασίλης Νανόπουλος, σε αυτήν την θέση επιμένει και σήμερα 5 χρόνια μετά, αφού όσα έχουν στον τομέα αυτό γίνει στο Δήμο Κορινθίων είναι ελάχιστα αν όχι ανύπαρκτα. « Τα έργα που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση είναι συγκεκριμένα και έχουν καταγραφεί στο πρόγραμμά μας. Έχουμε την τεχνοκρατική γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται για να τα υλοποιήσουμε και θα το πράξουμε!»

Ενδεικτικά μόνο αναφέρω μερικά σημαντικά θέματα για υλοποίηση .

· Αξιοποίηση Δημοτικής Περιουσίας

· Δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου για προσέλκυση νέων επιχειρήσεων και δημιουργία θέσεων εργασίας

· Αξιοποίηση στρατοπέδων Κορίνθου – Εξαμιλίων – Ποσειδωνίας

· Δημιουργία ανοιχτού εμπορικού κέντρου (Open mall) στο κέντρο της Κορίνθου

· Αξιοποίηση Δημοτικής Αγοράς

· Βελτίωση στις Υποδομές Λιμένος υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου

· Δημιουργία Αγροτκτηνοτροφικού κέντρου στον Άγιο Ιωάννη

· Λειτουργία γραφείου Αγροτοκτηνοτροφικής ανάπτυξης στο δήμο

· Αξιοποίηση ιαματικών νερών Ωραίας Ελένης, κλπ

«Τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει ολοκληρωθεί είτε δεν έχει καν ξεκινήσει στο δήμο Κορινθίων! Παρά το ότι τα περισσότερα περιλαμβάνονται στα προεκλογικά προγράμματα όλων σχεδόν των συνδυασμών !

Όλοι γνωρίζουμε τον φαύλο κύκλο στον οποίον μπήκε με ευθύνη του κ.Πνευματικού η Δημοτική αγορά με αποτέλεσμα να παραμένει αναξιοποίητη.

Όλοι βλέπουμε το ‘παγωμένο’ επιχειρηματικό πάρκο που έμεινε στις δεσμεύσεις που δημόσια έδωσε ο κ.Πνευματικός τον περασμένο Ιανουάριο από το βήμα του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Όλοι καταγράψαμε τις βιαστικές και σπασμωδικές ενέργειες για την ένταξη του δήμου στο πρόγραμμα δημιουργίας open mall.

Όλοι βιώνουμε τις κενές προσπάθειες στο επίπεδο αξιοποίησης του στρατοπέδου και του λιμανιού .

Η στήριξη από το δήμο των παραγωγικών τάξεων είναι ελάχιστη θα σημειώσει ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» καταλήγοντας πως «Τις προκλήσεις μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε με συλλογική προσπάθεια και πολλή δουλειά! Στη «Συμμαχία Πολιτών» είμαστε έτοιμοι και για τα δυο. Έτοιμοι για την ΑΛΛΑΓΗ που ο δήμος Κορινθίων και αξίζει και έχει επιτακτική ανάγκη πλέον».

Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β. Νανόπουλος: Η οικονομική ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερή μας πρόκληση και επιδίωξη !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator