Ο Σωτήρης Μουρίκης στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα για την Κορινθία

0



Συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ» με τον Ευθύμιο Κάππο.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Σωτήρη Μουρίκη στην Κορινθία.

Η υποψηφιότητα του κ. Μουρίκη ήταν εντελώς αναμενόμενη και κάτι που συζητείτο ευρέως σε όλα τα πολιτικά πηγαδάκια , αφού ήταν εκείνος που από την αρχή της υποψηφιότητας του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συντόνιζε και συνέβαλε για την σύσταση του ψηφοδελτίου της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο»

Ο Σωτήρης Μουρίκης είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Έχει συμμετοχή στα κοινά,  από το 1990, όταν εξελέγη για πρώτη φορά στο Συμβούλιο Ιπτάμενων Φροντιστών κ συνοδών και διετέλεσε αντιπρόεδρος μέχρι το 1993. Το ίδιο διάστημα εκλέχθηκε στην ομοσπονδία ΟΣΠΑ.

Κατήλθε στις δημοτικές εκλογές το 2002 ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στο Κιάτο, ερχόμενος 2ος σε ψήφους.

Το 2006 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Ο Σωτήρης Μουρίκης έχει πλούσια δράση του στο Δήμο Σικυωνίων ,φαίνεται να ενισχύει την περιοχή του Κιάτου αλλά και στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων καθώς κατοικεί στα Ίσθμια. 

Είναι ιδιοκτήτης του ΙΚΤΕΟ Autovision και του καταστήματος Sea and Sand στα Ίσθμια.
Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά

«Δεν έχει καμία σημασία τι έχει κάνει για σένα ο τόπος σου αλλά τι πρέπει να κάνει ΕΣΥ, την ώρα που θα κληθείς να τον υπηρετήσεις…!», λέει ο ίδιος.


Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Σωτήρης Μουρίκης στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα για την Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator