ΚΙΑΤΟ: Σκληρή απάντηση Παπαγεωργίου

0


Σκληρή απάντηση έδωσε πριν από λίγο ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής» και υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων, Δημήτρης Παπαγεωργίου, σε επώνυμους και ανώνυμους «ψιθυριστές»:

Σας καλώ να αναλογιστείτε αν ποτέ στην ιστορία του Κιάτου και των χωριών έχει δεχτεί άλλος άνθρωπος τόσες προσωπικές επιθέσεις, χωρίς μάλιστα να έχει ασκήσει εξουσία!!!

1) Στην αρχή έλεγαν ότι κινούμαι για Δήμαρχος αλλά στοχεύω στο βουλευτικό αξίωμα. Κατέπεσε πανηγυρικά με αγώνα συνέπειας 3 χρόνων!!!!

2) Μετά ότι αν εκλέγω δήμαρχος θα δικηγορώ και θα εκτελεί άλλος χρέη δημάρχου. Κατέπεσε πανηγυρικά λόγω του ίδιου του Νόμου!!!!

3) Μετά οτι δήθεν δεν θα φτιάξουμε ψηφοδέλτιο. Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι περισσότεροι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από όλους τους συνδυασμούς. Σύμβουλοι τους οποίους κάθε μέρα, με την συμπεριφορά μου, τιμώ και ευγνωμονώ. Και αυτό κατέπεσε πανηγυρικά!!!!!

4) Μετά στήσανε γελοίες δημοσκοπήσεις με τις οποίες γελάει ο κόσμος σε όλο το Νομό-όχι μόνο το Κιάτο- για να "νομιμοποιήσουν παζάρια θέσεων" εκ των υστέρων. Κάτι τέτοιο γραπτώς και ρητώς απέκλεισα, γιατί δεν είμαι παζαράκιας. Και αυτό καταπέφτει πανηγυρικά κάθε μέρα, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά του Κιάτου!!!!

Τα γράφω αυτά για να καταλάβουν αυτοί που στήνουν συνδυασμούς πάνω σε εργασιακούς εκβιασμούς αλλά και νταραβέρια δημοσίου χρήματος αλλά και οι επ' αμοιβή ψευτοδημοσιογραφίσκοι. Πολεμάτε όσο θέλετε!!!

Είμαι εδώ κόντρα στις επιθέσεις σας 3 χρόνια.

Είμαι εδώ αξιοπρεπής χωρίς συναλλαγές και ταξίματα.

Είμαι εδώ με τα καλά και τα στραβά του χαρακτήρα μου όπως όλοι οι καθημερινοί άνθρωποι δίπλα με καθημερινούς ανθρώπους.

Και θα είμαι εδώ για να δώσω και να κερδίσω μάχες για τον τόπο μου και για όσο νιώθω ότι είμαι χρήσιμος σε αυτόν!!!!

   Γραφείο Τύπου


Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Σκληρή απάντηση Παπαγεωργίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator