Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ο Περικλής Μενούνος στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε

0Μενούνος Περικλής
Δασολόγος- M.Sc. Περιβαλλοντολόγος

Ο Περικλής Μενούνος είναι Δασολόγος του Δασαρχείου Ξυλοκάστρου. Γεννήθηκε στο Ρέθι Κορινθίας. Είναι κάτοχος Master (M.Sc.) του τμήματος Βιολογίας του Α.Π.Θ. με εξειδίκευση στην περιβαλλοντική βιολογία. Εργάστηκε για τρία χρόνια στην περιβαλλοντική εταιρεία «Αρκτούρος» και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ως δόκιμος ανθυποπυραγός. Το 2002 προσελήφθη, μέσω Α.Σ.Ε.Π., στο Δασαρχείο Ξυλοκάστρου. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος από 1/1/2007, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου από 1/1/2009 έως 31/12/2010, υπεύθυνος των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου & Περιβάλλοντος του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κατά τη διετία 1/1/2011-31/12/2012. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης από 1/1/2013 -31/12/2014 και Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από το 2015 έως και σήμερα. Είναι Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Κυλλήνιος Άδωνις» και μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Κορίνθου. Είναι παντρεμένος με την Αισθητικό και Ρεφλεξολόγο Αλεξάνδρα Παπαγιάννη και έχουν δύο παιδιά, την Αναστασία και το Γιάννη.
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ο Περικλής Μενούνος στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator