Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ο Τάσος Μποζίκης στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε

0



Μποζίκης Αναστάσιος
Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός Αυτοκινήτων
Πρόεδρος Ο.Ε.Β.Ε
Πρόεδρος Σ.Ε.Α.Ν.ΚΟΡ

Ο Αναστάσιος Μποζίκης γεννήθηκε στο Αγγελόκαστρο. Zει μόνιμα στο Λέχαιο Κορινθίας, όπου και εργάζεται ως Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός Αυτοκινήτων στο συνεργείο – ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων, που διατηρεί από το 1994 έως και σήμερα.

Το 1986 αποφοίτησε από τη Σχολή «Κοντοράβδη» Κορίνθου, με ειδίκευση στα ηλεκτρονικά.

Στη συνέχεια, φοίτησε στη «Σιβιτανίδειο» Σχολή Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 1988 από το Τμήμα της Μέσης Εκπαίδευσης, ως ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων.

Πέραν της επαγγελματικής του δραστηριότητας, εδώ και χρόνια έχει ενεργό συμμετοχή στις θεσμικές δομές εκπροσώπησης του κλάδου του. Συγκεκριμένα, το 2003, εκλέχθηκε ως ταμίας του Σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτων Νομού Κορινθίας (Σ.Ε.Α.Ν.ΚΟΡ), στη συνέχεια διετέλεσε Αντιπρόεδρος του ίδιου σωματείου, ενώ από το 2013 έως και σήμερα κατέχει τη θέση του Προέδρου του Σωματείου των Επισκευαστών Αυτοκινήτων του Νομού.

Από το 2015 έως το 2018 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (Ο.Ε.Β.Ε) Κορινθίας, ενώ την ίδια χρονιά εξελέγη Πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Νομού, θέση την οποία διατηρεί έως και σήμερα. Επίσης, είναι εκλεγμένος και ως Αντιπρόσωπος για το Νομό Κορινθίας στη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε).

Ταυτόχρονα, είναι μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών, Επισκευαστών Αυτοκινήτων, Μηχανημάτων, Μοτοσυκλετών (Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ).

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Δάφνη και έχουν δύο παιδιά, τον Δημήτρη, τελειόφοιτο Τεχνικής Σχολής (Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός Αυτοκινήτων) και την Αρχόντω, πρωτοετή φοιτήτρια Νομικής.
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ο Τάσος Μποζίκης στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator