Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ο Σπύρος Πιέρρος στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε

0Πιέρρος Σπυρίδων
Οικονομολόγος – Λογιστής Ά Τάξεως

Ο Σπύρος Πιέρρος είναι Οικονομολόγος και Λογιστής Ά Τάξεως και διατηρεί από το 2007 λογιστικό και ασφαλιστικό γραφείο στη Νεμέα Κορινθίας. Γεννήθηκε στη Νεμέα Κορινθίας το 1980. Απόφοιτος της Σχολής Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 2017 μέχρι σήμερα διατηρεί γραφεία υποδοχής δηλώσεων ΟΣΔΕ στο Νομό Κορινθίας, καθώς και γραφείο σύνταξης και υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στη Νεμέα Κορινθίας. Είναι μέλος του Δ.Σ. του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Από 6/2012 έως 12/2015 συμμετείχε στην Γραμματεία του Τμήματος ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ με έδρα την Αθήνα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΜΕΑΣ» και ήδη από το 2015 εκτελεί χρέη Γενικού Γραμματέα της Διοίκησης του «ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ». Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους (10 και 9 ετών).
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ο Σπύρος Πιέρρος στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator