Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Η Χαρίκλεια Πολύζου στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε

0



Πoλύζου Χαρίκλεια (Χαρά)
Δημόσιος Υπάλληλος – Γ. Ν. ΘΡΙΑΣΙΟ

Η Χαρά Πολύζου ζει στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, είναι σύζυγος στρατιωτικού και μητέρα 2 παιδιών. Από το 2017 εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», στο γραφείο κίνησης, στο τμήμα λογιστηρίου ασθενών. Το 2016 διορίστηκε ως μόνιμη υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Από το 2001 έως το 2016 ασχολήθηκε με το «επιχειρείν», διατηρώντας στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, καθώς επίσης και κατάστημα μεταφοράς εμβασμάτων.

Έχει φοιτήσει στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα ηλεκτρονικής.

Συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβίωση του Εμπορικού Συλλόγου των Αγίων Θεοδώρων, ενώ ταυτόχρονα στο χρονικό διάστημα 2011-2015 διετέλεσε αρχικά Αντιπρόεδρος και στη συνέχεια Πρόεδρος του Συλλόγου, συμβάλλοντας στην προβολή της περιοχής μέσα από διάφορες πανελλήνιες εκθέσεις, δημιουργία εκδηλώσεων και έκδοσης διαφημιστικού καταλόγου.

Το 2011 έλαβε μέρος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας με την παράταξη «Έργο και Προοπτική» του Β. Νανόπουλου. Το 2010 συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων» του Π. Παύλου, όπως και στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, όταν ως υποψήφια με τον ίδιο συνδυασμό, έλαβε την πρώτη θέση στο κεντρικό ψηφοδέλτιο των Αγίων Θεοδώρων.

Συμμετέχει μαζί με την οικογένειά της σε δράσεις που σχετίζονται με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, καθώς επίσης και στην εθελοντική προσφορά στον τοπικό ζωοφιλικό σύλλογο. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής και πολύ καλή γνώση της ιταλικής γλώσσας.
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Η Χαρίκλεια Πολύζου στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator