Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ο Γιάννης Τσιάνος στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε

0Τσιάνος Ιωάννης
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Αντιδήμαρχος Δήμου Σικυωνίων

Ο Γιάννης Τσιάνος είναι Αντιδήμαρχος του Δήμου Σικυωνίων. Γεννήθηκε στο Πανόραμα Φενεού το 1970. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Γκούρας και εργάστηκε από την παιδική του ηλικία σε αγροτικές εργασίες, βοηθώντας την οικογένειά του. Από το 1983 ως το 1995 δραστηριοποιήθηκε δίπλα στον πατέρα του, ως ελεύθερος επαγγελματίας, εκπληρώνοντας ενδιάμεσα τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Μπαρμποπούλου και έχουν αποκτήσει δύο γιούς, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, που φοιτούν στην Κύπρο και την Πάτρα αντίστοιχα. Από το 1995 κατοικεί στο Μούλκι Κορινθίας. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή, ως ελεύθερος επαγγελματίας στην κατασκευή κατοικιών και εν συνεχεία συνέστησε δική του κατασκευαστική εταιρεία. Παράλληλα, διατηρούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και από το 2012 έως το 2015 αντίστοιχο κατάστημα στο Κιάτο Κορινθίας.

Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος για πρώτη φορά το 1998 στο νεοσύστατο Καποδιστριακό Δήμο Φενεού, με Δήμαρχο τον Κ. Καπέλλο.

Επανεξελέγη το 2006 με Δήμαρχο τον Σ. Σταματόπουλο και υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος και ως πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ) του Δήμου.

Από το 2010 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στον διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο Σικυωνίων, όπου έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Έχει, επίσης, διατελέσει Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Σικυωνίων και αναπληρωτής Πρόεδρος στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Δ. Σικυωνίων.
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ο Γιάννης Τσιάνος στους "Νέους δρόμους" του Γιώργου Δέδε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator