ΚΙΑΤΟ: 1500 € φιλοδώρημα στον εμπορικό σύλλογο για την... "πολιτιστική του δράση" !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Επίθεση στη λογική έκανε, ο εκλεκτός του απερχόμενου Δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου και δια βίου πρόεδρος κατ΄ επιλογή του ιδίου του πολιτιστικού φορέα του Δήμου, Δημήτρης Ζάρκος.

Στο Δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης και στο θέμα που άπτεται του Ν.Π.Δ.Δ. "Η ΜΗΚΩΝΗ"  περί επιχορηγήσεων των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου, ο Ζάρκος στην εισήγηση του σε παγκόσμια πρώτη "βάφτισε" το κατεξοχήν συνδικαλιστικό όργανο των εμπόρων ως επιχορηγούμενο πολιτιστικό σύλλογο και μάλιστα προχώρησε σε "λογική" επιχειρηματολογία αυτού, βλέποντας τις (ηπιότατες) αντιδράσεις των Κ.Σαρχάνη, Β.Νανόπουλου και Γ.Κουκουμέλη. 

Μας θύμισε το μότο του Δημάρχου «Με αγώνα κατακτάται το αυτονόητο» μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση το αυτονόητο επιτίθεται στη λογική πρόεδρε, δηλαδή τι ακριβώς μας είπες; Μήπως μέρες που είναι όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου πως «δεν έχουμε πολλά περιθώρια χρονικά» θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη σύνεση και όχι διάχυτη αλαζονεία; 

Δεν υπήρξε η παραμικρή σκέψη ότι μια τέτοια εισήγηση θα προκαλέσει τους ανθρώπους των πολιτιστικών συλλόγων, διότι από την πενιχρή επιχορήγηση, κατά δήλωσή σας, τους αφαιρείτε 1500 ευρώ προς χάρη του πολιτισμού που παράγει (αν είναι δυνατόν) ο οποιοσδήποτε εμπορικός σύλλογος επειδή άλλαξε το καταστατικό του; 

Δηλαδή άλλαξε ο θεσμικός ρόλος του εμπορικού συλλόγου που αντανακλά στην ανάγκη προώθησης και προάσπισης των καλώς εννοουμένων συμφερόντων του κλάδου του εμπορίου; 

Μήπως άλλαξε για τον εμπορικό σύλλογο το δεδομένο ότι είναι αναγκασμένος να συνεργάζεται και να συντονίζει τις δράσεις του με φορείς και οργανώσεις του κάθε δήμου, όπως: 
  • Φορείς της Κεντρικής Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, 
  • Επαγγελματικούς και Πολιτιστικούς φορείς, 
  • Οργανώσεις καταναλωτών και κατοίκων κλπ. 
ή μήπως κάπου έχετε χαθεί στη μετάφραση και το πολιτιστικό κέντρο επί των ημερών σας λειτουργεί ως ναός της επιχειρηματικότητας, οπότε η σύγχυση ρόλων με τον εμπορικό σύλλογο για εσάς έχει γίνει πλέον αυτονόητη;;;!!!
Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ με σκοπό τη σάτιρα και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: 1500 € φιλοδώρημα στον εμπορικό σύλλογο για την... "πολιτιστική του δράση" !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator