ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Απάντηση Βασιλείου στην πρόσκληση για debate - ΒΙΝΤΕΟ

0Πλησιάζοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η δημοτική παράταξη "ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ" και ο επικεφαλής της Δημήτρης Βασιλείου χαιρετίζουν την θέση του συνυποψήφιου μας Κωνσταντίνου Λογοθέτη, για την διεξαγωγή debate στον Δήμο μας. Μια πρόσκληση που η παράταξή μας είχε κάνει από τις 4 Ιανουαρίου (στο Ηλέκτρα tv δείτε το σχετικό απόσπασμα 13:58 έως 14:50).


Θεωρούμε ότι ένας ζωντανός διάλογος με πολιτικά επιχειρήματα είναι αναγκαίος και θα βοηθήσει την κοινωνία πριν την κάλπη να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα. Επίσης προχωρώντας ένα βήμα ακόμα θα προτείναμε όχι μόνο ένα debate, αλλά περισσότερα με θεματικές ενότητες.
Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Απάντηση Βασιλείου στην πρόσκληση για debate - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator