ΚΙΑΤΟ: Γελάει ο κόσμος με τα καμώματα της "ΜΗΚΩΝΗΣ" !!!

0Σήμερα θα δούμε πως αντιλαμβάνεται τον πολιτισμό η "ΜΗΚΩΝΗ" της παιδείας και του πολιτισμού (υποτίθεται) του Δήμου Σικυωνίων... χωρίς πολλά λόγια, με δυο μόνο φωτογραφίες...

Δείτε... προτίμησαν να μετατρέψουν τα πεύκα του αλσύλλιου σε διαφημιστικό σταντ, παρά να ενημερώσουν την ιστοσελίδα τους για τις φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις !!!

Όπως τη δεκαετία του '70... έτσι έμαθαν, έτσι προχωρούν... ούτε μισό βήμα μπροστά.
Η ιδιοκτησιακή αντίληψη και ο καθεστωτισμός σε όλο τους το μεγαλείο !!!

(Φταίμε εμείς μετά;;; "Βοηθήστε μας εσείς να σας βοηθήσουμε κι εμείς" που έλεγε κι ο αείμνηστος εδώ) !!!


Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Γελάει ο κόσμος με τα καμώματα της "ΜΗΚΩΝΗΣ" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator