“ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ”: Με μια πρωτότυπη ιδέα αποφάσισε να γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

0Με μια πρωτότυπη ιδέα, ο συνδυασμός για το Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγ. Θεοδώρων “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” αποφάσισε να γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Με τον επικεφαλής του συνδυασμού, γιατρό Δημήτρη Βασιλείου, τα στελέχη του συνδυασμού μοίρασαν άσπρα τριαντάφυλλα στις εργαζόμενες γυναίκες στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από το Κέντρο Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Λουτρακίου. Σε ερώτηση γιατί ξεκίνησε από το ΚΑΠΗ Λουτρακίου ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Βασιλείου είπε: «πρώτα τιμούμε της γυναίκες που μας μεγάλωσαν, μας μόρφωσαν και μας νοιάστηκαν, με άλλα λόγια τις μαμάδες μας.»

Τα λουλούδια μοιράστηκαν στους χώρους δουλειάς των γυναικών με τις οποίες συζήτησε, άκουσε τους προβληματισμούς τους και τις κάλεσε να βοηθήσουν για να αλλάξουμε σελίδα στον Δήμο μας.
Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "“ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ”: Με μια πρωτότυπη ιδέα αποφάσισε να γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator