ΚΙΑΤΟ: Με ιδιαίτερη επιτυχία η ομιλία του Βαγγέλη Χουσελά στη Γονούσα

0Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου η προγραμματισμένη ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΚΙΩΝΙΩΝ : «Δήμος» ,ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΟΥΣΕΛΑ στη Γονούσα.

Σε συνέχεια της ομιλίας του υποψήφιου Δημάρχου ακολούθησε εκτεταμένη και σε βάθος συζήτηση στα προβλήματα του χωριού με ενεργητική συμμετοχή των κατοίκων, οι οποίοι εκδήλωσαν την αγωνία και το ενδιαφέρον τους για το αύριο της περιοχής.

Οι παριστάμενοι δήλωσαν επίσης στον υποψήφιο Δήμαρχο Βαγγέλη Χουσελά ότι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν από την επόμενη δημοτική αρχή,την λύση των χρόνιων βασικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ώστε να σταματήσει η απαξίωση τους και βελτιωθεί η ζωή τους στα θέματα αρμοδιότητας του Δήμου.

Ανάλογες συζητήσεις με τους κατοίκους του Δήμου Σικυωνίων έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα με στόχο να αναδειχθούν και να αναζητηθούν λύσεις από τη Δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές.
Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Με ιδιαίτερη επιτυχία η ομιλία του Βαγγέλη Χουσελά στη Γονούσα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator