Ανακοίνωση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Αρκαδίας από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργο Δέδε

0



«Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας, “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο” τους πέντε πρώτους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους για την Π.Ε. Αρκαδίας. Πέντε άξιους συμπολίτες μας, με καταγεγραμμένη θετική διαδρομή, τον Δημήτρη Γιαννόπουλο, τον Παναγιώτη Γκανά, την Μαρία Κόντου, τον Διονύση Παπαδόπουλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο. Tους ευχαριστώ θερμά που συμμετέχουν στην πορεία μας, για Ανάπτυξη στην Πελοπόννησο, όχι στα λόγια, αλλά στην Πράξη! Ανάπτυξη που βασίζεται και συνοδεύεται από Εμπειρία, Σχέδιο και Αποφασιστικότητα. Εύχομαι καλή δύναμη στη δύσκολη και συναρπαστική πορεία μας που θα οδηγήσει στη χάραξη Νέων Δρόμων για την Πελοπόννησο!»


Σύντομα Βιογραφικά Υποψηφίων 
Γιαννόπουλος Δημήτριος 
Δικηγόρος - Μέλος Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης 

Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος είναι Δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης. Γεννήθηκε το 1961 στου Ράδου Γορτυνίας. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1985 κατοικεί στη Μεγαλόπολη, όπου και διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μπουρνάζου και έχουν δύο παιδιά. 

Γκανάς Παναγιώτης 
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου 
Συνταξιούχος Ι.Κ.Α 

Ο Παναγιώτης Γκανάς είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου από το Σεπτέμβριο του 2014. Διετέλεσε Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, καθώς και του Συλλόγου Εργαζομένων Ι.Κ.Α Νομών Αρκαδίας, Λακωνίας & Αργολίδας επί σειρά ετών, καθώς και Δημοτικός Σύμβουλος τέως Δήμου Φαλάνθου Αρκαδίας. Εργάστηκε στο Ι.Κ.Α από όπου συνταξιοδοτήθηκε. 


Κόντου Μαρία 
Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π 

Η Μαρία Κόντου είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, όπου και τελείωσε το Γενικό Λύκειο το έτος 1992. Στη συνέχεια, φοίτησε στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π), όπου και αποφοίτησε το 1998. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε) και του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά. Εργάσθηκε (από το 2000) ως Χημικός Μηχανικός στον ιδιωτικό τομέα και από το 2010 έως και σήμερα, εργάζεται ως Χημικός Μηχανικός σε Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Μεγαλόπολης της ΔΕΗ ΑΕ. 


Παπαδόπουλος Διονύσης 
Δήμαρχος Δήμου Μεγαλόπολης 

Ο Διονύσης Παπαδόπουλος είναι Δήμαρχος Δήμου Μεγαλόπολης. Σπούδασε Παιδαγωγικά, με μετεκπαίδευση στις Επιστήμες της Αγωγής και Εξειδίκευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες. Έχει υπηρεσία εικοσιπέντε ετών στο δημόσιο σχολείο ως εκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπαίδευσης. Έχει εκδώσει βιβλία και έχει δημοσιεύσει μελέτες στους τομείς της Διδακτικής της Λογοτεχνίας, της Ειδικής Αγωγής και της Ιστορίας. Δίδαξε επί δύο περιόδους, στα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (Π.Ε.Κ) και έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια. Άρθρα του, κοινωνικού και πολιτικού περιεχόμενου, έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε περιοδικά και εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας. Από το 2015 είναι Αντιπρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων Ελλάδας. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Κατερίνα Μπελόκα και ζει μόνιμα στην Μεγαλόπολη. 


Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος 
Ιατρός, Παθολόγος - Εντατικολόγος 
Δ/ντής τμ. Επειγόντων Περιστατικών - Γ.Ν. Τρίπολης 

O Κώστας Παπαδόπουλος είναι Ιατρός Παθολόγος Εξειδικευμένος Εντατικολόγος και υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης στη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών. Γεννήθηκε στο Κάψια Μαντινείας το 1968 και είναι παντρεμένος με την Ελένη Κοντογιώργου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Αποφοίτησε από το δεύτερο Λύκειο Τρίπολης και πήρε πτυχίο Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έλαβε την ειδικότητα του Ειδικού Παθολόγου από το Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ” και την εξειδίκευση του Εντατικολόγου από το Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών “ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ”. Έκτοτε υπηρετεί ως ιατρός του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ). Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του εξελίχθηκε στο βαθμό του διευθυντή ΕΣΥ. Από τα μαθητικά του χρόνια είχε ενεργό συμμετοχή και δράση στους αγώνες του δημοκρατικού-λαϊκού κινήματος. Στα φοιτητικά του χρόνια αποτέλεσε δραστήριο και μαχητικό στέλεχος του φοιτητικού κινήματος συμμετέχοντας στις προοδευτικές φοιτητικές παρατάξεις με τις οποίες εκλέχθηκε επί σειρά ετών μέλος του Φοιτητικού Συμβουλίου της σχολής και επί διετία διετέλεσε εκπρόσωπος των φοιτητών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει ενεργό συμμετοχή στο συνδικαλιστικό κίνημα στον τομέα της υγείας λαμβάνοντας μέρος στις συλλογικές διαδικασίες των συνδικαλιστικών οργάνων, όπως είναι η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ). Ως ιατρός του ΕΣΥ ασχολήθηκε ειδικά με το αντικείμενο της δημόσιας υγείας και διετέλεσε επιστημονικά υπεύθυνος για θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη και αντιμετώπιση νόσων που μεταδίδονται από τα ζώα στον άνθρωπο στην περιφερειακή ενότητα του νομού Άρτας. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος της πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής και ελεγκτής των ταμείων ΟΓΑ και ΕΟΠΥΥ. Κατά το διάστημα των δύο ετών που διευθύνει το τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γ. Ν. Τρίπολης με την υποστήριξη της διοίκησης του νοσοκομείου έχει επιτελέσει αξιοσημείωτο έργο προς την κατεύθυνση της οργάνωσης και ανάπτυξής του, με αποτέλεσμα τη βελτίωση των υπηρεσιών επείγουσας νοσοκομειακής φροντίδας στους πολίτες της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου. 
Δημοσίευση: Μαρτίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανακοίνωση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Αρκαδίας από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργο Δέδε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator