ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ !!!

0



Μεγάλη ευαισθησία με την Κόρινθο δείχνει το "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ".
Μια ανακοίνωση που να αφορά το Ξυλόκαστρο το Κιάτο ή το Δερβένι δεν έχουμε λάβει ποτέ παρά μόνο για την Κόρινθο !!! Δείτε το τελευταίο δελτίο τύπου που μας έστειλαν:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

• Μετά από πολλαπλές διαμαρτυρίες και αυτοψία του χώρου διαπιστώθηκε ότι στον κόμβο στην συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Πατρών (παλαιά Εθνική οδός Κορίνθου –Πατρών), έχουν τοποθετηθεί πινακίδες stop, τόσο από την πλευρά της Γεωργίου Παπανδρέου προς την Πατρών, όσο και από την πλευρά της Πατρών προς την Γεωργίου Παπανδρέου.

o Ενόψει του γεγονότος ότι η οδός Πατρών ως Παλαιά Εθνική οδός Κορίνθου Πατρών, που δεν έχει αποχαρακτηριστεί από Εθνική Οδός, έχει προτεραιότητα έναντι της οδού Γεωργίου Παπανδρέου που είναι δημοτική οδός.

o Ενόψει του γεγονότος ότι η τοποθέτηση των ως Άνω πινακίδων δημιουργεί σύγχυση στους οδηγούς που κυκλοφορούν επί των δύο αυτών οδών.

o Παρεμβήκαμε στην Διεύθυνση τροχαίας Κορίνθου και ζητήσαμε να μας πληροφορήσει:

Α. ποιος προέβη στην τοποθέτηση αυτών των πινακίδων σηματοδοτήσεως.

Β. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για την ορθολογική κατανομή σύμφωνα με τον κοκ των πινακίδων σηματοδότησης κυκλοφορίας στην συγκεκριμένη περιοχή.

Γ. Με βάση τις Άνω πινακίδες σηματοδοτήσεως γνωρίστε μας ποιός έχει προτεραιότητα.

Κόρινθος 24/1/2018
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator