Ξεκάθαρη απάντηση Πνευματικού στον Νανόπουλο για τη διακοπή των εργασιών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης - ΒΙΝΤΕΟ

0Ξεκάθαρη απάντηση στον κ. Νανόπουλο σχετικά με τα αίολα επιχειρήματα που διακινεί με αφορμή την διακοπή των εργασιών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης και κομποσοποίησης έδωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

Σχετικά με τον ισχυρισμό του ότι δεν υπάρχουν οι απαραίτητες άδειες για την ανέγερση του εργοστασίου, ο Δήμαρχος Κορινθίων ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει δίνοντας στη δημοσιότητα τους αριθμούς πρωτοκόλλου για την έγκριση των αδειών ενώ έκανε έκκληση:

"Δεν θέλω σε καμία περίπτωση συνειδητά ή ασυνείδητα να παίζει το παιχνίδι άλλων και να βλάπτει τα συμφέροντα του Δήμου".


Εν συνεχεία, ο κ. Πνευματικός τόνισε ότι ο κ. Νανόπουλος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι αυτή η περιοχή είναι βιοτεχνική - βιομηχανική ζώνη και έχει χαρακτηριστεί ως τέτοια αφού δεν υπάρχει κανένα απολύτως σημείο που να έχει χαρακτηριστεί αρχαιολογικός χώρος, είπε ο κ. Πνευματικός.

Καταληκτικά, ο Δήμαρχος Κορινθίων αναφέρθηκε σε άλλο ένα ζήτημα που έθιξε ο κ. Νανόπουλος σχετικά με τον Γενικό Πολεοδομικό.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πνευματικός ανέφερε:

"Είναι λυπηρό μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να πηγαίνουν κόντρα στον Δήμο. Τι ακριβώς επιθυμούν; Να μην υπάρχει θεσμοθετημένη βιοτεχνική και βιομηχανική ζώνη στον Δήμο και να υπήρχε το παλιό σύστημα που ο καθένας μπορούσε οπουδήποτε να χωροθετήσει και να λειτουργήσει μια βιομηχανική μονάδα, ενώ σήμερα υπάρχει μια τάξη; υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κορινθίων.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξεκάθαρη απάντηση Πνευματικού στον Νανόπουλο για τη διακοπή των εργασιών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator