Η οπερέτα της ντροπής

0




Ο κ. Καμμένος παραιτείται, οι υπουργοί των ΑΝΕΛ όχι, αυτός καταψηφίζει, αλλά οι βουλευτές του υπερψηφίζουν, ενώ ο πρωθυπουργός θεσμοθετεί την αποστασία, με την ευθεία πρόσκληση αντιπολιτευόμενων βουλευτών – ο απόλυτος εθνικός εξευτελισμός και μία συντριπτική νίκη των Γερμανών.

Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος

Πράγματι η Ελλάδα βίωσε μία εικονική πραγματικότητα, μία άριστα οργανωμένη καλύτερα επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα σημαντικά θέματα που θα έπρεπε να την απασχολούν – όπως είναι μακράν πρώτο το θέμα της Μακεδονίας, για το οποίο οι Γερμανοί είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα, ενώ ο κ. Soros να πληρώσει κόμματα ή/και βουλευτές όσο-όσο, ακολουθούμενο από το πάρτι που διεξάγεται εις βάρος των εξαθλιωμένων Ελλήνων εκ μέρους των εισπρακτικών εταιριών (πηγή), με αντικείμενο τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών, τα ανεξόφλητα της ΔΕΗ κοκ.

Με το αζημίωτο πιθανολογούμε για την κυβέρνηση και τη δική της εγχώρια ελίτ, η οποία δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τόσο πεζά θέματα, όπως είναι η πατρίδα – έχοντας το αποδείξει με τη συμμετοχή της στη συζήτηση που διεξήγαγε η καγκελάριος, με ουσιαστικό θέμα τη λεηλασία του χρεοκοπημένου μας κράτους.

Με το ξεπούλημα λοιπόν της πατρίδας μας σε εξέλιξη, σε εξευτελιστικές τιμές, με στόχο την ολοκληρωτική αλλαγή του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος που ελάχιστοι δυστυχώς καταλαβαίνουν, η παράσταση κλάπηκε από μία οπερέτα της ντροπής – στην οποία συμμετέχουν ως ανόητοι κομπάρσοι οι Έλληνες Πολίτες, έχοντας υποβαθμιστεί στη μεγάλη ντροπή της Ευρώπης.

Στα πλαίσια αυτά, η διχόνοια που ανέκαθεν κατέστρεφε τη χώρα μας έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της, με την αξιωματική αντιπολίτευση να είναι σε κατάσταση σοκ – αφού σιγά-σιγά καταλαβαίνει πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο να επανέλθει στη νομή της εξουσίας. Μεταξύ άλλων επειδή οι Έλληνες γνωρίζουν τις ευθύνες της για το βρώμικο 2012, τα χρέη της στις τράπεζες που υπερβαίνουν τα 250 εκ. €, το παρελθόν της στη διαφθορά, καθώς επίσης πως δεν έχει ποτέ διαφορετικό αποτέλεσμα η επανάληψη του ίδιου πειράματος, με τα ίδια σάπια υλικά – ενώ, κυρίως, επειδή έχει απέναντι της έναν αδίστακτο αντίπαλο, χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό, ικανό να σχεδιάζει τις μεγαλύτερες δυνατές μηχανορραφίες.

Δεν θα τον χαρακτηρίζαμε βέβαια ως επικίνδυνο κακοποιό ή θανατηφόρο μεγαλοφυΐα όπως ο γνωστός δημοσιογράφος (άρθρο), αλλά σίγουρα διαθέτει εξαιρετικά ταλέντα – αφού έχει «καθαρίσει» μεθοδικά όλους τους αντιπάλους του φορτώνοντας τους επί πλέον με τα λάθη του, ενώ αδιαφορεί τόσο πολύ για το λαό και τον υποτιμάει σε τέτοιο βαθμό, όσο κανένας άλλος πολιτικός στην παγκόσμια ιστορία. Απόδειξη το ότι στην πραγματικότητα απαγόρευσε το δημοψήφισμα για τη Μακεδονία, θεωρώντας ανάξιο το λαό να αποφασίσει – παρά το ότι αυτός ο ανάξιος λαός κρίθηκε άξιος για να τον ψηφίσει.

Το ταλέντο του δεν είναι όμως τόσο αυτό, όσο το ότι τα καταφέρνει χωρίς να αντιδράει αποτελεσματικά κανένας – ούτε στην αντιστροφή του δημοψηφίσματος, ούτε στην ψήφιση του τρίτου μνημονίου, ούτε στη μεταφορά των πάντων στο γερμανικό ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, ούτε στον αφελληνισμό των τραπεζών με την επιβάρυνση του δημοσίου χρέους κατά 40 δις € (συν τα 17 δις € των αναβαλλομένων φόρων, συν τα 150 δις € των τραπεζικών προβλέψεων), ούτε στην κλοπή του ΣΥΡΙΖΑ από τα ιδρυτικά του στελέχη, ούτε στην απορρόφηση του ΠΑΣΟΚ, ούτε στη διάλυση των άλλων μικρών κομμάτων, ούτε καν στο εθνικό έγκλημα της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας!

Έχει καταφέρει δηλαδή να σιωπούν όπως τα πρόβατα που οδηγούνται στη σφαγή όλοι οι Έλληνες – να σκύβουν το κεφάλι στους Γερμανούς, να εξευτελίζονται διεθνώς, να μην αντιδρούν καθόλου στην υπερβολική φορολόγηση τους, στη ληστεία τους καλύτερα, ακόμη και να αποδέχονται αδιαμαρτύρητα την εξορία των παιδιών τους! Αν μη τι άλλο πρέπει να του αναγνωριστούν αυτές οι δυνατότητες, όπως έχουν κάνει ήδη τα γερμανικά ΜΜΕ – υποκλινόμενα στην ικανότητα του να επιβάλλει τις απόψεις του, ακόμη και όταν πάνω από το 70% των Πολιτών είναι εναντίον, όπως στο θέμα των Σκοπίων!

Περαιτέρω, είναι απολύτως σίγουρο το ότι, ο ΠΘ θεωρεί όλους τους Έλληνες φύσει ηλιθίους, συμπεριλαμβανομένων των ΜΜΕ και των πολιτικών κομμάτων – ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει δυστυχώς διαψευσθεί πουθενά. Απόδειξη το ότι μετέτρεψε τη συγκυβέρνηση σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τη στήριξη των ΑΝΕΛ, με ένα πραγματικά αριστοτεχνικό τέχνασμα – δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο συνεταίρο του να προσπαθήσει να ανακτήσει το «εθνικό πρόσημο» που επικαλείται, καθώς επίσης τη δήθεν αντίθεση του στη συμφωνία των Σκοπίων, χωρίς όμως να διακινδυνεύσει η υπογραφή της από τη Βουλή, ενάντια στη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του πληθυσμού.

Το γεγονός αυτό συμπεραίνεται από το ότι, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα επιτρέψει σε δύο βουλευτές του που υποθέτουμε πως θα έχουν ανταμειφτεί γενναιόδωρα, όχι μόνο πολιτικά, να στηρίξουν την κυβέρνηση, αφού διαφορετικά δεν θα έπαιρναν τέτοιο ρίσκο – έτσι ώστε να εξασφαλίσει τους 151 ψήφους που χρειάζεται (εικόνα) η παμπόνηρη κίνηση του πρωθυπουργού να ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης του Κοινοβουλίου, θυμίζοντας τις ενέργειες του το 2015.

Τότε δηλαδή που περιέπαιξε με τέτοιον τρόπο τη ΝΔ, υποσχόμενος πως δεν θα δρομολογούσε εκλογές εάν τον στήριζε, με στόχο την κλοπή του ΣΥΡΙΖΑ από τα ιδρυτικά του στελέχη που δεν ήθελαν να προδώσουν τις υποσχέσεις και την ιδεολογία τους, ώστε να μην μπορεί να το πιστέψει ούτε η ίδια – με τον τότε αρχηγό της να θεωρείται από τους πάντες ως εντελώς ανόητος, αφού είχε πέσει σε μία τέτοια παγίδα. Respect, όπως θα έλεγαν και οι Άγγλοι!

Η ικανότητα πάντως του πρωθυπουργού φαίνεται ολοκάθαρα από τους μονόδρομους που επιβάλλει – όπως στο παράδειγμα των ΑΝΕΛ που ο κ. Καμένος δεν μπορεί (ή θέλει να έχει αυτή τη δικαιολογία) να διαγράψει τους δύο απίστευτα προκλητικούς βουλευτές του, για να μην διαλυθεί η Κ.Ο. και χάσει τα προνόμια του, ως προέδρου του κόμματος. Ως εκ τούτου η νέα οπερέτα της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης, θα έχει ουσιαστικά αντικείμενο την εξασφάλιση της έγκρισης της συμφωνίας των Σκοπίων από τη Βουλή – ενώ οι Πολίτες θα έχουν τη δικαιολογία πως δεν είναι σε θέση να κάνουν τίποτα για να την εμποδίσουν.

Ξανά Respect, ενώ οι πιθανότητες να κερδίσει τις επόμενες ή, έστω, τις μεθεπόμενες εκλογές, με τον ίδιο τρόπο όπως το 2015 (με την ανατροπή της κυβέρνησης το 2020 μέσω της εκλογής προέδρου), δεν είναι καθόλου μα καθόλου αμελητέες – πόσο μάλλον όταν έχει εξασφαλίσει τη στήριξη της μητρόπολης της αποικίας, της Γερμανίας, τα ΜΜΕ της οποίας κυριολεκτικά τον επευφημούν! 
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η οπερέτα της ντροπής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator