Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

0
Της Λέττας Καλαμαρά

Η δύναμη ενός λαού είναι ασύλληπτη. Τόση που να μετακινήσει βουνά και να διαφυλάξει τα σύνορα ενός Κράτους. Αυτή η δύναμη που τροφοδοτεί και τρέφεται από τη δημοκρατία είναι ο ομφάλιος λώρος που όλοι θέλουν να κόψουν με αυταρχικά καθεστώτα για το "καλό πάντα της πατρίδας". Αυτή τη δύναμη φοβάται ο Αλέξης Τσίπρας και αρνείται το καταδικαστικό δημοψήφισμα για την επαίσχυντη Συμφωνία παράδοσης της σύγχρονης Μακεδονίας από την Ελλάδα. Είναι ότι και τα 151 πολιτικά γιουσουφάκια της που συνωστίζονται για το αντίδωρο της παραχώρησης της ελληνικής ταυτότητας της Μακεδονίας.
Ο λαός και το αυριανό συλλαλητήριο είναι η τελευταία φωνή της Δημοκρατίας, το ιστορικό καταγεγραμμένο στο οποίο οι απογόνοί μας θα ανατρέχουν για να πιστοποιούν την άρνηση του ελληνικού λαού στο κλέψιμο της ωραίας Μακεδονίας. Ένα δημοκρατικό συλλαλητήριο που θα κάνει τα πάντα το καθεστώς Τσίπρα να το αμαυρώσει, να το εκμεταλλευτεί και να το ακυρώσει. Η προστασία της Ελληνικής Βουλής από την είσοδο δοσίλογων υπαλλήλων των εχθρών της Ελλάδας είναι το ελάχιστο που οφείλει η Πολιτεία και οι αρχές δημόσιας τάξης και μόνο υπό τις Υπουργούς κ.κ. Όλγα Γεροβασίλη και Κατερίνα Παπακώστα. Ας ευχηθούμε ότι δεν θα δούμε σκηνές όπως στο ελληνικό Πεντάγωνο στο παρελθόν όπου προβοκάτορες εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη προνοητικότητας και χαλαρότητας εισέρχονταν για να δημιουργήσουν πολιτικά τετελεσμένα.
Το δεύτερο όπλο του βαθέως Κράτους της αριστοκρατίας που αδημονεί να καταργήσει τη δημοκρατία και τη διανυβέρνηση του λαού από την ψήφο του είναι οι γνωστοί – άγνωστοι αντιεξουσιαστές. Δοσίλογοι υπάλληλοι που σκοπό έχουν να διαλύσουν την ειρηνική διαδήλωση, να τρομοκρατήσουν τις οπικογένειες και τους απλούς πολίτες που επιθυμούν να εκφράσουν τη δημόσια απέχθεια τους στη Συμφωνία των Πρεσπών. Είναι αυτοί που ξεκουράζονταν όταν χιλιάδες «Αγανακτισμένοι» συγκεντρώνονταν στο Σύνταγμα τα πρώτα Μνημονιακά χρόνια για να βγάζουν τους λόγους τους σε στημένα τραπέζια ο κ.Τσίπρας και το σημερινό Υπουργικό του Συμβούλιο. Το καθεστώς μαζί με τους ξένους συνεργάτες του θα τους χρησιμοποιήσει με κάθε τρόπο για να φιμώσει και πάλι τον ελληνικό λαό.
Ο πολιτικός και πνευματικός κόσμος που αντιτίθεται σε αυτή τη Συμφωνία και τη θεωρεί επιζήμια για την Ελλάδα οφείλει να δώσει το παρόν και να εξασφαλίσει ότι η διαδήλωση δεν θα διαλυθεί από το καθεστώς. Οι Έλληνες έχουν ανάγκη να εκφράσουν την ψυχή τους από όλη την Ελλάδα και να μην καταπνίξουν τη Βουλή τους όπως επιθυμεί ο κ.Τσίπρας που αρνείται να κάνει το δημοψήφισμα που θα μαρτυρήσει στην Οικουμένη τι επιθυμεί η ελληνική ψυχή για τη Μακεδονία της.
Για τον κ.Τσίπρα, τον κ.Θεοδωράκη, τον κ.Παπανδρέου, τον κ. Λυκούδη, τον κ.Μαυρωτά, τον κ.Παπαχριστόπουλο και την κα Κουντουρά, που αγνοούν λαό και ιστορία, ας τους καταγράψει η Βουλή, η ιστορία και το κυριότερο η συνείδηση των Ελλήνων και της Ελλάδας και ας τους κατατάξει εκεί που τους πρέπει. Μία μέρα οι φωνές των Ελλήνων, νεκρών, ζωντανών και αγέννητων θα τους δώσουν την πραγματική αμοιβή τους για το παγκόσμιο όνειδος των fake Μακεδόνων που πιστοποίησαν με την ψήφο τους.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator