14χρονος απόφοιτος του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, Σολίστ με την Καμεράτα Νέων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

0



Με την Camerata Junior Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής και υπό την Διεύθυνση του καταξιωμένου Μαέστρου Νίκου Χαλιάσα, συμπράττει ο 14χρονος Σολίστ Πιάνου Γιώργος Γεωργακόπουλος, ερμηνεύοντας το γνωστό Κοντσέρτο αρ. 21 του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ.

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος γεννήθηκε τον Μάιο του 2004 στην Αθήνα και κατάγεται από την Λυγιά Κορινθίας. Είναι απόφοιτος του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, από όπου το 2015 σε ηλικία 11 ετών πήρε Πτυχίο Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί. Το 2018 σε ηλικία μόλις 14 ετών πήρε Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί & Ά Βραβείο, από το Δημοτικό Ωδείο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, με Καθηγήτρια την Κατερίνα Γκόλγκαρη. Έχει εμφανιστεί σε σημαντικές αίθουσες συναυλιών σε όλη την Ελλάδα και στην Δημόσια Ελληνική Τηλεόραση.

Η συναυλία γίνεται την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και εντάσσεται στις εκδηλώσεις "Κυριακάτικα Μουσικά Πρωινά", του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά, με την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Βασίλη Μαστοράκη.

Η είσοδος στην συναυλία είναι ελεύθερη, με ώρα έναρξης στις 12.00.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "14χρονος απόφοιτος του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, Σολίστ με την Καμεράτα Νέων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator