Πνοή: Κουλούρα... και στη νεολαία !!!

0







Εντυπωσίασε –Αρνητικά- η «ΠΝΟΗ» , χτες στο κάλεσμα της στη Νέα Γενιά , στο Επιμελητήριο ! Ήταν σαν να είχε ξεχάσει να πλύνει τα δόντια… και σε κάθε λέξη ανέδυε κακοσμία… αντί για… φρεσκάδα… 
Η φαντασία, για το πώς να προσελκύσει κανείς τη «Νέα Γενιά» έπεσε στα βράχια , αφού σκόνταψε πρώτα πάνω σε διάφορες «προσωπικότητες» και «υπάρξεις» , όπως ο γνωστός πια «HELIX POMATIA ASTEGUS” (But still Staurelicus) , o «Τενίστας» του Συνοικισμού, η πρώην βουλευτής, κ.α. 
Η συγκέντρωση, χαρακτηρίστηκε από τα άσπρα και γκρίζα μαλλιά, που είχαν πάει να δουν αν θα έλθει η νεολαία! Το «βήμα» με ένα εκνευριστικό βίντεο να λουπάρει εκνευριστικά, όλη την ώρα, ακόμη και όταν μιλούσε ο κεντρικός ομιλητής … και το πάνελ των εισηγητών , έδινε την εντύπωση, ότι βρισκόσουν στο 5μελές εφετείο και περίμενες από στιγμή σε στιγμή , να εκδώσει την ετυμηγορία του! 

Παλικάρια… χρειάζεται φαντασία, χρειάζεται ελεύθερο μυαλό… χρειάζεται να αφουγκράζεσαι τα τα νέα παιδιά , να μιλάς και να πράττεις με τους δικούς τους όρους, όχι να τους αντιμετωπίζεις σαν μικρογραφίες των … μεγάλων… 
Χτές μαζί με τα κουλούρια που χλαπάκιασε ο HELIX POMATIA ASTEGUS, πήρατε κουλούρα και στα θέματα που απασχολούν τους Νέους! 
Αλλά , τι τα θες, δεν χάθηκε η φαντασία για να τη βρείτε εσείς…


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνοή: Κουλούρα... και στη νεολαία !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator