AC3 (Argolis Classic Car Club): Τime Speed Distance Regularity Rally 18/11/ 2018 - ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

0




O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α)  και υπό την Αιγίδα του  Δήμου Φυλής, το Time Speed Distance Regularity Rally  το Σάββατο  17 Νοεμβρίου 2018, το οποίο  προσμετρά  στο  AC3 - Argolis  Historic Trophy  με συντελεστή 1.

Το   T.S.D. Regularity Rally  είναι μία εκδήλωση  έξω από τα συνηθισμένα, που αποσκοπεί στην οδηγική απόλαυση και ευχαρίστηση των πληρωμάτων,  χωρίς απαιτητική πλοήγηση, χωρίς επικαλυπτόμενες ΕΔΑ, ή  άλλες  δυσκολίες εντός αυτών. Τα  χαρακτηριστικά του Ράλλυ  είναι  η  σταθερή ΜΩΤ  στο μεγαλύτερο μήκος των  ΕΔΑ  και οι κρυφές χρονομετρήσεις. Σε κάθε αρχή ΕΔΑ θα γίνεται ολικός μηδενισμός οδόμετρου  και οι  ελάχιστες (για λόγους ασφαλείας) αλλαγές ΜΩΤ θα γίνονται πάνω σε σχήματα (τουλίπες) του Roadbook. Η διαδρομή περιλαμβάνει, παλιές  απαιτητικές οδηγικά  Ακροπολικές Ειδικές Διαδρομές, με καλό οδόστρωμα στην Αττική – Βοιωτία – Κορινθία.

Η διαδρομή της εκδήλωσης θα ξεκινήσει ταυτόχρονα από τις έδρες των δύο λεσχών στις 07:00 του Σαββάτου 17/11/2018. Πλησίον της 1ης ΕΔΑ στην Φυλή, θα  γίνει  ο τεχνικός έλεγχος  από 09:00-10:30 για όλα τα αυτ/τα. Η επανεκκίνηση θα δοθεί  στις 11:00 και  οι συμμετέχοντες  θα καλύψουν περίπου 200 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 9 Ε.Δ.Α (20-23 χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα. Oι χρονομετρήσεις  των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1),με το σύστημα Chronopist (transponders) και η έκδοση και  άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από τον Σ.Ι.Σ.Α. Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα απόστασης και χρόνου. Τα πληρώματα θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν υψηλή  ΜΩΤ (καλά προετοιμασμένα οχήματα), ή μεσαία Μ.Ω.Τ, που προτείνεται για πληρώματα με οχήματα μικρότερα των 1000 cc, για μικρότερη  καταπόνηση τους ή για πληρώματα με διαφορετική προσέγγιση στον αγώνα. Δεκτά γίνονται πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής από 1960-1988, ενώ τα αυτοκίνητα  κατηγορίας  GT (1989-1998) γίνονται δεκτά αλλά  θα είναι εκτός γενικής κατάταξης. Έπαθλα θα απονεμηθούν στα έξη (6) πρώτα πληρώματα της κοινής γενικής κατάταξης και για τις δύο Μ.Ω.Τ. Επίσης θα απονεμηθεί έπαθλο για το 1ο  αυτ/το κατηγορίας GT και έπαθλο για το 1ο αυτ/το χωρίς συνδεδεμένα όργανα μέτρησης. Το παράβολο της εκδήλωσης ορίζεται στα  80 ευρώ και περιλαμβάνει  • Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης • Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, έντυπα, νούμερα, πινακίδα, έπαθλα, αναμνηστικά, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων, κ.ά.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "AC3 (Argolis Classic Car Club): Τime Speed Distance Regularity Rally 18/11/ 2018 - ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator