ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΩΚΟΣ: "Κυρία ΣΟΥΚΑΡΑ δεν αναφέρθηκα σε συνειρμούς αλλά σε θέσεις, ευθύνες αλλά και συνέπειες"

0


Αγνοούσα ότι ένα σχόλιο μου πολιτικού περιεχομένου με αποδέκτη την Κυρία ΣΟΥΚΑΡΑ θα ήταν δυνατόν να προκαλέσει ταραχή και την δημόσια δήλωση της Κορίνθιας δημοσιογράφου ότι: Προσφέρεται να κρεμαστεί για τα ανομήματα της στο ΚΕΝΤΡΟ της ΚΟΡΙΝΘΟΥ αν είναι να απαλλαγεί η χώρα και η ΚΟΡΙΝΘΙΑ από όλα αυτά που της επισήμανα ως τραγικές συνέπειες με την δική της συμβολή. Λαμβάνει όμως και τα μέτρα της λέγοντας ότι αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η ανάπλαση της Πλατείας Παναγή Τσαλδάρη.

Κυρία ΣΟΥΚΑΡΑ αν προβείτε στο απονενοημένο διάβημα που δηλώσατε δυο τινά θα συμβούν. Πρώτον θα με χρεώσετε με ενοχές και ευθύνες που δεν μου αναλογούν και δεύτερον θα στερήσετε την Κορινθιακή κοινή γνώμη από την ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ της Κορινθίας τηρουμένων των αναλογιών.!!! Εκτιμώ την ευαισθησία σας και την ανησυχία σας αλλά αδιαφορώ για την ειρωνεία σας. Χαρακτηριστικό γνώρισμα Λογίων ανθρώπων, όπου ΕΚΕΙ που σταματά η λογική, η επιχειρηματολογία και η δεοντολογία επιστρατεύεται η ειρωνεία, η υποτίμηση της νοημοσύνης και η απαξίωση. Νομοτελειακά έρχεται το ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ.

 

Άστοχος ο τρόπος που με αντιμετωπίσατε ως Κορίνθιο Πολίτη.

Κυρία ΣΟΥΚΑΡΑ: Δεν αναφέρθηκα σε συνειρμούς αλλά σε θέσεις, ευθύνες αλλά και συνέπειες. Τα θέματα τα οποία σας επισήμανα Αποβιομηχάνιση, Μεταφορά Σωληνουργίας, Περιφερειακή Αγορά Λεχαίου, Κορινθία Α.Ε., Επιδοτήσεις, Πολύ γνωστά σε σας και σε όλο το Δ.Σ του ΙΣΤΑΜΕ, εμπλέκεσθε άμεσα όχι με την έννοια της διαχείρισης αυτών, αλλά από την θέση του ρόλου του ΙΣΤΑΜΕ που θα μπορούσε καταλυτικά να επηρεάσει. Η λειτουργία του ΙΣΤΑΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ήταν σκοπός, στόχος και αποστολή η συστηματική επιστημονική θεμελιωμένη διατύπωση θέσεων και προτάσεων για την Μεταρρύθμιση της Ελληνικής και ειδικότερα της Κορινθιακής Κοινωνίας. Από την Λειτουργία του ΙΣΤΑΜΕ Κορινθίας θα μπορούσαν να παραχθούν προτάσεις που θα ωθούσαν στην αναπτυξιακή Κατεύθυνση. Τι απαντήσατε επ’ αυτών; Ειρωνεία, δηκτικότητα, υποτίμηση και απαξίωση. Επειδή ήμουν στέλεχος της Δυτικής Κορινθίας; Ο Ναυπηγός Γραμματέας Νομαρχιακής Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ ο Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ, ο αντιπρόεδρος και ο Δικηγόρος Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου συμφωνούν, υιοθετούν την απάντηση σας ; Τα υπόλοιπα μέλη συνηγορούν; Για όλους τους προαναφερόμενους λόγους εκτιμώ ότι η Παραίτηση ΑΚΡΑΤΟΥ λειτούργησε ως κεραυνός εν αιθρία. Ο ΑΚΡΑΤΟΣ αιφνιδίασε και δικαιώθηκε εσείς ως ΙΣΤΑΜΕ εκτεθήκατε και ….

Κυρία ΣΟΥΚΑΡΑ: Επειδή όλους μας διαχρονικά μας συνδέει μια ιστορική διαδρομή κοινή για όλους τους Κορίνθιους, Ανατολικούς, Δυτικούς. Και επειδή το θέμα που ανοίξατε άκομψα και αδόκιμα σας προτείνω με την συμβολή του ΑΚΡΑΤΟΥ μια συζήτηση – διάλογο εποικοδομητικό, εκτονωτικό. Στον Δημοκρατικό χώρο ο διάλογος πάντοτε λειτουργούσε ευεργετικά, λυτρωτικά.

Εσείς ως ΙΣΤΑΜΕ και ως ΚΙΝΑΛ αποδέχεστε ή απορρίπτετε την πρόταση;

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.

Η επιλογή και οι ευθύνες δικές σας.

ΣΙΩΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΩΚΟΣ: "Κυρία ΣΟΥΚΑΡΑ δεν αναφέρθηκα σε συνειρμούς αλλά σε θέσεις, ευθύνες αλλά και συνέπειες""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator