ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΩΚΟΣ: Με αφορμή άρθρο με τίτλο «Παραίτηση Ακράτου»

0


Με αφορμή το σχόλιο για το ΚΙΝ.ΑΛ. Κορινθίας στις 5/6/2018, που υπογράφει η Κορινθία δημοσιογράφος Κυρία Σουκαρά με τίτλο «Παραίτηση Ακράτου», παραθέτω τα κάτωθι:

Η Παραίτηση Ακράτου δεν εντάσσεται στα στενά όρια της Κορινθίας. Η σημασία της, ο αντίκτυπος, ο προβληματισμός και η αγωνία εστιάζεται στο εάν το ΚΙΝΑΛ ωρίμασε ή θα έχει συνεχή φθίνουσα πορεία. Η παραίτηση Ακράτου αιφνιδίασε. Η απάντηση της Κυρίας Σουκαρά δεν συνέβαλε ούτε στο ελάχιστο να ομαλοποιηθεί το κλίμα εντός του ΚΙΝ.ΑΛ. Το αντίθετο προκάλεσε.

Η αναφορά της στις δηλώσεις του Θεοδωράκη και η σύνδεση της με την σκέψη της «γνώσης» ενδοπασοκικής ίντριγκας που λέει μικρό ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά ΠΑ.ΣΟ.Κ., αυτό είναι ίντριγκα και όχι ιδεολογία, παραπέμπει σε εποχές αλήστου μνήμης!!!

Το ότι η ίντριγκα θυμάται τα επιτεύγματα του Ανδρέα και αυτό το μικρό ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που εξυπηρετεί και βολεύει τους ολίγους, ξυπνά μνήμες.

Κυρία Σουκαρά, ατυχήσατε σε αυτόν τον ιδεολογικό πολιτικό αχταρμά- ανάλυση. Αναμείξατε – συνδέσατε με την παραίτηση Ακράτου, πολλά. Η ίντριγκα εν δυνάμει σε όλα τα κόμματα είναι στοιχείο διαπλοκής – διαφθοράς και ιδιοτέλειας, κυρίως όταν είναι εξουσία. στο μεγάλο ΠΑ.ΣΟ.Κ. του 2000 τα φαινόμενα που εξυπηρετούσαν και βόλευαν τους «ολίγους», υπήρξαν; Απαντήστε.

Προσωπικά εσείς ως δημοσιογράφος Διαχειρίστρια Προβολής και ανάδειξης των αγροτικών θεμάτων του Νομού Κορινθίας, στην Συγκεκριμένη περίοδο του μεγάλου ΠΑΣΟΚ το 2000, πήρατε γεύση από ενδοπασοκική ίντριγκα; Στα επιτεύγματα του Ανδρέα, τα οποία ακροθιγώς αναφέρατε και αναδείξατε με την παραίτηση Ακράτου γνωρίζετε ότι ένα από αυτά ήταν: και η λειτουργία του ΙΣΤΑΜΕ Κορινθίας; του οποίου σκοπός - στόχος και αποστολή ήταν η συστηματική, επιστημονική, θεμελιωμένη διατύπωση θέσεων και προτάσεων για την μεταρρύθμιση της Ελληνικής κοινωνίας; Με αναλύσεις θα συνέβαλαν να παραχθούν προτάσεις που θα ωθούσαν στην Αναπτυξιακή κατεύθυνση; Σαφώς και γνωρίζετε. Εσείς υπήρξατε μέλος του ΙΣΤΑΜΕ Κορινθίας. Συμπληρώνατε τα 11 μέλη του Δ.Σ. του ΙΣΤΑΜΕ με άλλες αξιόλογες προσωπικότητες του χώρου.

Κυρία Σουκαρά,

Εσείς ως μέλος του Δ.Σ. του ΙΣΤΑΜΕ Κορινθίας και ειδικότερα ως γραμματέας – ΙΣΤΑΜΕ ποία θέση πήρατε στα προαναφερόμενα θέματα του Κορινθιακού χώρου; Ειδικότερα στην Αποβιομηχάνιση – Κλείσιμο των Εργοστασίων - Μεταφορά Σωληνουργίας, Περιφερειακή Αγορά Λεχαίου – Κορινθία ΑΕ – Επιδοτήσεις; Αναδείξατε κάποιο στόχο διάγραμμα λειτουργίας του ΙΣΤΑΜΕ; Με εξαίρεση συντρόφισσα την Κυρία της Σικυώνιας κοινωνίας εκτιμώ ότι όλα τα άλλα μέλη του Δ.Σ. του ΙΣΤΑΜΕ Κορινθίας ήταν κάτοικοι Ανατολικής Κορινθίας. Αξιόλογα μέλη της Κορινθιακής κοινωνίας κυρίως της Ανατολικής, με αγάπη για την Κορινθία και βαθύτατη γνώση των Προβλημάτων των Κορίνθιων, αποτέλεσαν το Δ.Σ. του ΙΣΤΑΜΕ.

Εκτιμώ Κυρία Σουκαρά ότι επιλογή των μελών του Δ.Σ. του ΙΣΤΑΜΕ είναι προϊόν κομματικής αξιολόγησης και όχι εκλογικής διαδικασίας. Τα κριτήρια και τα πρόσωπα της αξιολόγησης σε συνδυασμό με τον τρόπο λειτουργίας του Δ.Σ. από τα αποτελέσματα των ενεργειών κρίνονται. Αναμένομε απάντηση.

Τα ερωτήματα που σας ετέθησαν κυρία Σουκαρά για το ενδιαφέρον σας στα μεγάλα θέματα του Νομού μας, αφορούν το σύνολο του Δ.Σ. ΙΣΤΑΜΕ. Αφορμή για τα ερωτήματα που ανεδείχθησαν είναι η παραίτηση του στελέχους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. της Δυτικής Κορινθίας από το ΚΙΝ.ΑΛ. Ακράτου, που λειτούργησε στη βάση της λογικής και της συνέπειας και όχι στη χειραγωγημένη συμπεριφορά άλλων στελεχών της Δυτικής Κορινθίας που λειτουργούσαν ως φιλιππινέζες στα σχέδια των κάθε μορφής καρεκλοκενταύρων της Ανατολικής Κορινθίας.

Ο Ακράτος έγραψε ιστορία, εσείς τι;

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

ΣΙΩΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΩΚΟΣ: Με αφορμή άρθρο με τίτλο «Παραίτηση Ακράτου»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator