ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

0Θα ήθελα να εκφράσω ολόψυχα τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων που κέρδισαν έναν δύσκολο αγώνα για την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τους εύχομαι καλή πρόοδο, καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στην ζωή τους.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, εύχομαι να έχουν καλή δύναμη στις νέες προκλήσεις και βελτίωση των δεξιοτήτων τους για μια δημιουργική σταδιοδρομία.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης, αξίζουν και στα παιδιά των Κοινωνικών Φροντιστηρίων του Δήμου Κορινθίων που με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας εισαγωγής σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι, αποδεικνύουν έμπρακτα κάθε χρόνο την αφοσίωση τους για την επίτευξη των στόχων τους, καθώς και στους εθελοντές εκπαιδευτικούς που συμβάλλουν με μεγάλη αγάπη και ευαισθησία στο πρόγραμμα των Κοινωνικών Φροντιστηρίων του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων
Αλέξανδρος Πνευματικός
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator