Σεμινάριο από το μουσικό εργαστήρι Κορίνθου ''Ήχοι Του Κόσμου''

0
Το Μουσικό Εργαστήρι « Ήχοι του Κόσμου» , για 11η συνεχή χρονιά, με ενθουσιασμό, όρεξη αλλά και με σοβαρότητα και ευθύνη, είμαστε ξανά στις επάλξεις για μία ακόμη δημιουργική χρονιά!

Ξεκινάμε με τέσσερις δυνατές και αποκλειστικές συνεργασίες, που κατά καιρούς θα βλέπετε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/hxoitoukosmou

Ο Νίκος Καρακαλπάκης για 2η συνεχή χρονιά, μας εισάγει στο έντεχνο και μοντέρνο τραγούδι καθώς είναι διευθύνων και στο χορωδιακό τραγούδι. Τη σολίστ Πιάνου Μαρία Τρακαδά, τη Σοπράνο Ευδοκία Μωυσίδου και την Υψίφωνο του Ωδείου Αθηνών Λαρίσα Ιασωνίδου , που μετά από την πολύ ζεστή και ανθρώπινη συνεργασία μας, θα παρουσιάσει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 στο χώρο μας, ένα από τα αγαπημένα της σεμινάρια για την πρόληψη και την θεραπεία των κρυολογημάτων. Είναι πολύ χρήσιμες και πρακτικές πληροφορίες που δίνει. Επίσης είναι διαδραστικό και διασκεδαστικό .

Σίγουρα θα κάνει όλους, να σκεφτούμε, πως να προετοιμαστούμε σωστά, για το φθινόπωρο και το χειμώνα που έρχονται χωρίς φόβο και προκαταλήψεις!


Κύκλοι πρωτότυπων και επιμορφωτικών σεμιναρίων, που αφορούν τη φωνή, το σώμα μας , εναλλακτικές θεραπείες….

Όλα έχουν άμεση σχέση με την ύψιστη Τέχνη της μουσικής και αφορά επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς και μη μουσικούς.

Γιατί η γνώση είναι καλό να προσφέρεται αδιάκριτα.

Δηλώσε συμμετοχή ! Θέσεις περιορισμένες.

Ένα σεμινάριο που αξίζει να το βιώσεις!

Παρέχεται πιστοποίηση σε όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Σας περιμένουμε στο χώρο μας καθημερινά στις 18:00- 21:00 ή κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 6980174324 .
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σεμινάριο από το μουσικό εργαστήρι Κορίνθου ''Ήχοι Του Κόσμου''"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator